Unge spejdere samlede 21.000 kr ind

Unge spejdere samlede 21.000 kr ind

14. juni 2024 - kl. 7:24 - af

Spejderne har tidligere tjent pengene til at sørge for lejre og nyt udstyr, det har man gjort ved at samle papir i Sæby. Efter dette er blevet overtaget af kommunen har spejderne måttet søge nye muligheder for at tjene penge, så de kan være med til at give de børn og unge der ønsker det, en mulighed for at være spejder – hvad enten det til møder, på ture, på lejre, spejderkurser og internationale lejre.

For fortsat at kunne holde prisen nede på et niveau hvor alle har råd til at være med, har spejderne lavet ændringer i deres årlige cykelsponsorløb. I år har der været servering af pølser brød og kage og i forhold til spejdernes cykelløb har der ikke blot været private men også virksomheder hvor byen der har sponseret spejderne for at sikre det fortsatte gode arbejde.

Udover alle de private der har været med til at betale for den indsats som spejderne har ydet på cykel banen, så har følgende virksomheder været med til at sponsorere mad og præmier: Menu i Sæby, Spar nord i Sæby og i Brønderslev, Dagrofa i Frederikshavn, SuperBrugsen i Sæby Nordjyske Bank, Ostefruen og cykelgården..

Spejderne har taget kontakt til flere virksomheder i byen og fået tilsagn med pengebeløb det drejer sig om Sæby fiskeindustri, Jensen jordbær, Spar nord i Brønderslev, Kop & kande i Sæby.

Det har været skønt at der har været så mange der har villet støtte op om spejderne. Vi håber at der er endnu flere virksomheder i Sæby, der fremadrettet vil hjælpe os med at støtte op om de aktive børn og unge i Sæbygaardgruppen

I alt har de unge spejdere samlet 21.000 kr sammen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge spejdere samlede 21.000 kr ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger