Dybvad Aktivitetscenter samlede generationer til sommerfest

Dybvad Aktivitetscenter samlede generationer til sommerfest

14. juni 2024 - kl. 1:43 - af

Lørdag d. 8. juni afholdt Dybvad Aktivitetscenter deres første sommerfest, og det blev en festlig eftermiddag på tværs af generationer. En sommerfest, som på grund af den voldsomme regn, foregik indendørs. Skolens aula var i dagens anledning derfor pyntet op med ternede duge, markblomster og flagranke.

Borgmester Birgit Hansen var velforberedt på det lunefulde sommervejr, da hun iklædt gummistøvler og borgmesterkæde indledte festlighederne med en åbningstale. Birgit Hansen fremhævede det særlige fællesskab, som man kan møde i Dybvad. De mindre byer leverer et fællesskab, som også slog igennem på sommerfesten, når man møder kendte ansigter, hilser på hinanden og får en lille snak. Birgit Hansen sluttede sin tale med en stor opfordring til at passe rigtig godt på fællesskabet i Dybvad.

Kom til Åbent Hus og Mandags-café i Dybvad aktivitetscenter

Men festen stopper ikke der! Dybvad Aktivitetscenter har endnu et nyt initiativ på vej: En Mandags-café for efterlønnere og pensionister. Tanken er, at man blot svinger ind forbi, slår sig ned, får en snak over en kop kaffe og en bid brød. Kort sagt får en ny uge skudt godt i gang i uformelle rammer. Der er ingen tilmelding – man kommer bare. Dybvad Aktivitetscenter holder åben i Mandgas-caféen hver mandag.

Åbent hus med gratis kaffe og brød

Sammen med opstarten af Mandags-caféen holder Dybvad Aktivitetscenter Åbent Hus, hvor man byder på gratis kaffe og boller til alle gæster. Udover at være med til opstarten på Mandags-caféen, får de besøgende mulighed for se huset, møde det engagerede personale og andre brugere og selvfølgelig høre mere at vide om aktivitetscentrets aktiviteter og arrangementer.

Hvis du vil vide mere om Dybvad Aktivitetscenter kan du også ringe til aktivitetscentret på tlf. 23358352 eller tage et kig på Facebook: Dybvad Aktivitetscenter

Dybvad Aktivitetscenter er ét af Frederikshavn Kommunes otte aktivitetscentre, som kan benyttes af både efterlønnere og pensionister i alle aldre.

Åbent Hus og opstart på Mandags-caféen i Dybvad Aktivitetscenter: Mandag d. 17. juni kl 10-12

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Aktivitetscenter samlede generationer til sommerfest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger