Ugens bolig: Løbende vedligeholdt hus i fantastiske omgivelser

Ugens bolig: Løbende vedligeholdt hus i fantastiske omgivelser

13. juni 2024 - kl. 8:04 - af

Nybolig Sæby: Velkommen til et indflytningsklart hus i et plan, hvor I er omgivet af skøn natur lige udenfor døren. Huset ligger i roligt villakvarter med stisystem til skole, hal, børnehus, stadion og købmandsbutik. Åen snor sig smukt ind gennem byen og man kan sejle på åen eller fra byens lystbådehavn, som er kendt for “de små røde fiskerhuse”. Der er også mulighed for at ro havkajak fra den “gamle havn” eller medbringe madkurven og nyde en kop kaffe fra åbrinken/måltid ved spisestedet Riverside, der har åbent om sommeren. Området har meget at byde på og indenfor 40 minutters kørsel kan I være i Aalborg eller 25 minutter i Frederikshavn.

Huset ligger på Svanevej, en stille og rolig vej, så hvis I har skolesøgende børn, er der kun ca. 500 meter til skole/børnehus og 250 meter til stadion, hvor der er fodbold og multibane til børnene.

Velkommen til Svanevej 6, hvor I ankommer i den flisebelagte indkørsel hvorfra I kører direkte ind i garagen, som har el-port. Her parkerer I bilen og kan gå direkte ud i haven eller ind i husets bryggers. Bryggerset er praktisk indrettet med bordarrangement med plads til vaskemaskine og tørretumbler og plads til overtøjet. Videre ind ligger køkkenet, som er pænt og fint indrettet med masser af plads til at kreere dagens måltider. Stuen ligger i forlængelse med køkkenet og der er dør ud til terrassen, som vender mod vest. Skal der være lunt i stuen er der mulighed for at tænde på i brændeovnen og nyde flammerne og varmen. Fra stuen er der adgang til stort værelse, der tidligere har været to rum, så er der behov for et ekstra værelse kan dette tilbageføres eller også kan der laves et værelse i modsat ende af stuen. Fra stuen kommer I ud i entreen, hvor der på den ene side ligger et stort soveværelse med skabsvæg og på den anden side af entre’en ligger husets badeværelse, hvor der både er badekar og bruseniche.

I enden af garagen er der indrettet et fint udhus, der anvendes til hobbyværksted og der er en overdækning, hvor I kan nyde en kop kaffe på en regnvejrsdag eller hvis man bare ønsker at være i private omgivelser. Haven er anlagt med få bede og græsplæne med masser af plads til at børnene kan have deres legeredskaber og hvor forældrene kan følge deres færden fra terrassen, som er fint lukket af med en læmur, så også her er der private omgivelser.

Her er et hus der er klart til at flytte ind og som ligger i en by, med fantastiske omgivelser ved skov, å og hav, så alle naturens facetter kan benyttes hvis man ønsker det. Lyder dette som noget for jer, så kontakt Nybolig og få en fremvisning.

Boligareal: 114 m²

Stue/Værelser: 1/2

Kælderstørrelse: 0 m²

Bygget/Ombygget: 1978

Grundstørrelse: 800 m²

Energimærke: C

Energiberegner

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Løbende vedligeholdt hus i fantastiske omgivelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger