Stor og meget velholdt villa med 5 værelser og smuk havudsigt

Stor og meget velholdt villa med 5 værelser og smuk havudsigt

21. april 2024 - kl. 1:30 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til denne velholdte villa, der er beriget med en fantastisk havudsigt og ligger i nærhed til både stranden og skoven. Dette hjem byder på en perfekt kombination af naturskønhed og moderne bekvemmeligheder.

Denne beliggenhed er helt perfekt med kun få hundrede meter fra den skønne badestrand og Sæby Strandpromenade, hvor du kan nyde lange gåture ved vandet og lade dig fordybe i naturens magi. Desuden er der kun 1,5 km til Sæbygård Skov og den hyggelige Nellemanns Have, hvor der er rig mulighed for at udforske og finde ro i den idylliske natur.

Villaen byder velkommen med et lyst og rummeligt bryggers med fin plads. To separate stuer giver mulighed for både afslapning og underholdning. Den store stue på første sal er særligt bemærkelsesværdig med sit skønne lysindfald og en betagende udsigt over havet. Stuen på grundplanen er forbundet til køkkenet og er ligeledes beriget med masser af naturligt lys, der strømmer gennem de mange vinduer.

Det nydelige køkken er indrettet i lyse og hvide nuancer og har et flot gulv, der tilføjer et strejf af elegance. Et hyggeligt alrum ligger i sammenhæng med køkkenet og er et samlingspunkt i hjemmet og perfekt til morgenmadsselskaber og familiemiddage.

Med fem gode værelser – 3 beliggende i grundplan og yderligere 2 på første sal – er der rigeligt med plads til både familie og gæster. Der er to lyse badeværelser og bekvemmeligheden er dermed i top. Udenfor venter en dejlig terrasse, delvist overdækket, hvor man kan nyde det gode vejr og den friske havluft.

Udenfor præsenterer villaen sig desuden med garage og udhus. Den flisebelagte indkørsel byder velkommen med plads til flere biler, og den hyggelige og have indbyder til leg og afslapning i det fri.

Denne villa er ikke blot et hjem, det er et fristed ved kysten, hvor man kan opleve roen og skønheden i naturen, uden at gå på kompromis med komforten og bekvemmeligheden i moderne livsstil.

Anton Jakobsens Vej 6A, 9300 Sæby

Pris: 1.995.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.701

Boligareal: 183 m2

Grundareal: 720 m2

Energiklasse: C

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/huse-villaer/anton-jakobsens-vej-6a-9300-saeby/sag-8100001172/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor og meget velholdt villa med 5 værelser og smuk havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger