Charmerende sommerhus med havudsigt på Sæby Nordstrand

Charmerende sommerhus med havudsigt på Sæby Nordstrand

20. april 2024 - kl. 1:42 - af

Mæglerhuset Sæby: Velkommen til Haulundsvej 41, hvor du får muligheden for at eje et skønt sommerhus med en betagende udsigt over Kattegat. Dette sommerhus ligger ideelt placeret på Sæby Nordstrand, hvor du nemt og hurtigt kan nå Sæbys hyggelige bymidte og nyde godt af byens tilbud.

Stående på en lejet grund, tilbyder dette sommerhus en særdeles attraktiv lejekontrakt, der endda gør det muligt at finansiere med et kreditforeningslån. En yderligere bonus er annekset, som står i god stand og tilbyder to ekstra sovepladser – perfekt til gæster eller til ekstra familiemedlemmer.

Med et tag, der er ca. 15 – 20 år gammelt, og halvdelen af den udvendige beklædning, der for nylig er blevet skiftet, står sommerhuset både charmerende og indbydende. Inden døre byder huset på to værelser, et åbent køkken med spiseplads, en opholdsstue, samt et lyst og indbydende badeværelse. Den åbne planløsning mellem køkken og spisestue skaber et hjerte i hjemmet, hvor familie og venner kan samles og nyde samværet.

Sommerhusets interiør er holdt i lyse og velholdte rammer, hvilket bidrager til en varm og indbydende atmosfære på de i alt 65 kvadratmeter. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og de dejlige terrasser omkring huset inviterer til udendørs hygge og afslapning i solen.

Dette sommerhus er en sand perle for dig, der drømmer om en oase ved havet, hvor du kan trække stikket ud og nyde livet. Den fantastiske havudsigt og den gode atmosfære gør Haulundsvej 41 til et ideelt valg for sommerhuslivet. Lad drømmen blive til virkelighed og oplev alt dette med egne øjne ved en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Haulundsvej 41, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000187

Type: Sommerhus

Boligareal: 65 kvm2

Grundareal: 894 Kvm2

Rum: 3

Værelser: 2

Antal plan: 2

Byggeår: 1962

Pris: 1.495.000 ,-

Ejerudgifter: 2016 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Charmerende sommerhus med havudsigt på Sæby Nordstrand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger