Fleksibel SPS Sekretær søges til stilling på minimum 10 timer/uge

Fleksibel SPS Sekretær søges til stilling på minimum 10 timer/uge

19. april 2024 - kl. 11:04 - af

Har du en del fritid eller et fleksibelt job? Og kunne du tænke dig et alsidigt job som SPS sekretær for en sød synshandicappet pige? Så er følgende måske jobbet for dig.

Assistere eventmedarbejderelev
Anna Hope er en 22-årig eventmedarbejderelve hos Click, Sæby, som søger en SPS sekretær, der kan assistere hende med diverse opgaver – herunder grafisk arbejde, tekstforfatning, eventplanlægning, SoMe-arbejde, praktiske opgaver m.m.
Da Anna er synshandicappet og har cerebral Parese, skal du bistå med de opgaver, som er svære for Anna selv at udføre.
I forvejen har Anna én SPS sekretær på 10 timer/uge – og sammen med hende vil du dække de 20 timer, Anna arbejder om ugen.

Hvad er en SPS sekretær?
Blinde og svagtseende studerende kan få sekretærhjælp til for eksempel at tage noter og hjælp til andre praktiske ting. Det gør, at den synshæmmede studerende kan tage en uddannelse på lige vilkår med en normaltseende.
Som SPS sekretær bliver du ansat af Anna og aflønnet af Duos.

Om dig
Du er en effektiv, udadvendt og ansvarsbevidst person, som kan hjælpe Anna mindst 10 timer ugentligt. Det forventes at du kan læse og skrive dansk, håndtere en MacBook, kender til brugen af Facebook og gerne Instagram. Er du bruger af andre sociale medier, er det en stor fordel, da meget arbejde udføres via sociale medier.
Derudover skal du være fleksibel med mødetider samt mødestabil, da Anna er afhængig af din hjælp for at kunne udføre sit arbejde.
Dine arbejdstider vil som udgangspunkt ligge fra kl. 11 – 14 to dage om ugen og fra kl. 12 – 14 to andre dage om ugen. Derudover kan der forekomme weekend- og aftenarbejde i forbindelse med arrangementer i Sæby Handelsstandsforening, hvor du skal hjælpe Anna.

Der vil i løbet af Annas læretid være perioder, hvor hun er på skoleophold i Kolding to uger af gangen. Ligesom der frem til den 18. juni vil være enkelte uger, hvor Anna er på skole i to dage af gangen. I disse perioder arbejder du ikke for Anna og har derfor fri uden løn.

Lyder jobbet som noget for dig, send da en ansøgning til Anna på mail: annahopebransholm@hotmail.com.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fleksibel SPS Sekretær søges til stilling på minimum 10 timer/uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger