Sæby Skakklub har valgt ny formand

Sæby Skakklub har valgt ny formand

18. april 2024 - kl. 1:40 - af

Af referat fra Sæby Skakklubs generalforsamling den 27. marts, fremgår det, at Jens Riis, efter 40 år på posten som formand, har bedt om at blive afløst – som begrundelse angav han, at der er behov for fornyelse.

På generalforsamlingen blev foreningens yngste medlem, 22-årige Nicholaj Pedersen, valgt til ny formand. Den nye formand tiltræder først i forbindelse med starten på næste sæson i september måned. Nicholaj luftede på generalforsamlingen forskellige ideer om nye tiltag, som skal tiltrække nye medlemmer til foreningen.

Klubbens hold i Mesterklassen i den forgangne sæson sluttede som nr. 5 – hvilket er et yderst tilfredsstillende resultat. En omstrukturering af holdturneringen medfører, at Sæby i næste sæson skal spille i A-klassen, hvor der spilles med 4-mands hold. Det forventes derfor, at klubben vil kunne stille med 2 hold.

Klubturneringen havde 9 deltagere, som spillede alle mod alle – samt en supplerende hurtigturnering. Jens Chr. Jensen blev klubmester og de mest scorende i hurtigturneringen blev Per Visti og Esben Munch.

Hurtigskakturneringen Sæby Open GP, der blev afholdt den 4. november i trafikcenter Sæby Syd, havde 23 deltagere. Turneringen blev vundet af Jens Jørgen Christiansen fra Nørresundby Skakklub, mens Jens Chr. Jensen fra Sæby vandt gruppe 2.

I næste sæson spilles der med en ny betænkningstid, både i holdturneringen og i klubturneringen, idet der indføres begrebet tillægstid, som bliver 30 sekunder pr. træk.

Kontingentet forbliver uændret.

Til bestyrelsen genvalgtes Per Visti og Per Christensen. Mens Jesper Pedersen blev valgt som suppleant. Derudover blev Jens Chr. Jensen genvalgtes som revisor – og Jens Riis som suppleant.

Næste skakdag er den 4. september i Manegen, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Skakklub har valgt ny formand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger