Matas elev afholder fagprøve den 3. – 10. maj med fokus på hudpleje

Matas elev afholder fagprøve den 3. – 10. maj med fokus på hudpleje

12. april 2024 - kl. 6:30 - af

Cecilie Jørgensen er elev i Matas Sæby og om 3 måneder kan hun kalde sig udlært materialist. I den forbindelse afholder hun fagprøve den 3. – 10. maj. I perioden vil Cecilie sætte fokus på det danske brand Beauté Pacifique, der omfatter hudpleje og en duft.

Fokus på Beauté Pacifique
Hvorfor valget er faldet på netop Beauté Pacifique er ikke tilfældigt ifølge Cecilie. ”Jeg har siden jeg startet i Matas vidst at jeg ville holde fagprøve i det danske brand Beauté Pacifique da jeg har altid har haft en stor kærlighed til mærket. Jeg er meget fascineret af deres koncept omkring produkternes virkning på huden – med muligheden for at følge op på huden med deres hudscanninger”.

Hudscanning i butikken den 3. maj
Fredag den 3. maj vil der i butikken være mulighed for hudscanning af en konsulent fra Beauté Pacifique. Her vil du have mulighed for, at booke en tid i butikken til hudscanning og personlig rådgivning af Matas´ konsulent.

Inspirationsaften hos Vinuniverset den 6. maj
Derudover afholdes der lørdag den 6. maj en inspirationsaften i Vinuniverset fra kl. 18.30 – 21.30, hvor der vil være fremvisning af produkter fra Beauté Pacifique. Derefter går alle deltagere ned i butikken, hvor der er vejledning i produkterne, mulighed for at få scannet din hud, en konkurrence med præmie samt en købsbetinget goodiebag.
Vinuniverset står for lidt mad og vin til aftenen. En billet koster 150 kr. og kan købes i butikken eller på Club Matas.

Book tid til en personlig samtale med personalet i Matas
I løbet af fagprøveugen er der mulighed for at booke sig ind til en personlig samtale med Cecilie og hendes kollegaer, hvor der vil være forskellige emner fordelt over et par dage.
Der kan bookes tid til en personlig samtale på Club Matas.

Eksamen den 20. juni
Når ugen er omme, skal Cecilie udarbejde en rapport omkring hendes fagprøveuge, hvorefter den afsluttende eksamen venter den 20. juni.
Den 30. juni bliver Cecilie udlært og kan herefter kalde sig for materialist.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Matas elev afholder fagprøve den 3. – 10. maj med fokus på hudpleje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger