Nybolig Sæby: Forestil jer at vågne op til lyden af havet og fuglesang udenfor døren

Nybolig Sæby: Forestil jer at vågne op til lyden af havet og fuglesang udenfor døren

8. april 2024 - kl. 3:48 - af

Ugens bolig: Hyggelig bolig ved hav og å giver mulighed for både afslapning og til at udforske naturen. Forestil jer, at vågne op til lyden af havet og fuglesang, mens du nyder udsigten over haven eller åen. Denne bolig ligger 15 km. syd for Sæby, nemlig i Voerså. Her får I en bolig, hvor facaden er netpudset, løbende moderniseret og den rummer en hyggelig og romantisk stil. Boligen er det perfekte sted at kalde sit hjem og kan anvendes som familiebolig eller flex/fritidsbolig. Med tinglyst færdselsret direkte til åen er der mulighed for at have en båd liggende, så tag familien med på en tur på åen, hvor roen og skuldrene kan sænke sig når I nyder den flotte tur op ad åen. I byen er der købmand, skole til 6. klassetrin, hal, sportsplads, multibane og spejderhytte – ja byen rummer flere fritidsmuligheder. Spadsereturen kan foregå til spisestedet Riverside, der ligger ved åen og som har åbent om sommeren eller til lystbådehavnen som er kendt for de “små røde fiskerhuse” – her er der klubhus, naturlegeplads og det lave vand er trækplaster for paddleboarding, surfing og havkajak. Området har masser af natur at byde på og indenfor 40 minutters kørsel ligger Aalborg og 25 minutter Frederikshavn.

Velkommen til Åhavevej 24 – en bolig i populær stil. Man ankommer i indkørslen, og går direkte ind i boligens entre, som er lys, imødekommende med en skabsvæg og lyst klinkegulv med gulvvarme. Videre ind ligger stuen, som har en fint lyst trægulv og plads til sofaen – i forlængelse af stuen er der et soveværelse med lyst trægulv og hvis I ønsker det, kan væggen nemt tages ned, så stuen bliver større. Fra stuen er der adgang til køkken/alrummet, som er med lyse skabslåger, god plads til spisebordet og med dør ud til gårdhaven. Fra køkkenet kommer I ud i gangen, hvor der er dør ud til gårdhaven og det er også her, at badeværelset ligger. Badeværelset rummer bruseniche, klinkegulv med gulvvarme og der er også plads til vaskemaskinen. Fra køkkenet er der trappe op til boligens 1. sal, som tager imod jer med flotte, synlige hanebånd. 1. salen er inddelt med to værelser, hvor der i det ene værelse er udgang til en altan med plads til cafébordet. Det andet værelse har dobbelte veluxvinduer og der er kig til havet. Repos kan anvendes, som kontor eller som et rum, hvor I kan mødes og nyde den flotte havudsigt og et spil kort. Derudover er der et teknikrum/depotrum – der IHC styret el og centralstøvsuger.

Er I til naturoplevelser, kan denne bolig skabe rammen om et skønt hjem i et landsbymiljø hvor alle kender alle – eller også kommer I hurtigt til det!

Pris: 1.095.000
Adresse: Åhavevej 24, Voerså
Boligareal: 107 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 10 m²
Bygget/Ombygget: 1939/1994
Grundstørrelse: 587 m²
Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Forestil jer at vågne op til lyden af havet og fuglesang udenfor døren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger