Kræftens Bekæmpelse samlede søndag den 7. april 106.000 kr. ind i Sæby

Kræftens Bekæmpelse samlede søndag den 7. april 106.000 kr. ind i Sæby

8. april 2024 - kl. 9:10 - af

Alt tæller på en indsamlingsdag. Sådan måtte man tænke denne søndag, specielt om vejret, hvor det vendte fra silende regn til noget, der mindede om forår.

Vejret blev også påskønnet af de ca. 70 indsamlere, som Kræftens Bekæmpelse sendte af sted denne søndag i Sæby og omegn. Der blev gået mange skridt og stemt mange dørklokker – og kronen på værket blev et meget flot beløb. Kræftens Bekæmpelse sender et stort tak for indsatsen til alle indsamlerne.

Distriktsleder Lene Nielsen kunne glæde sig over, at der er mange af de gamle garvede indsamlere, der bliver ved med at tage en tørn. Men også at der hele tiden melder sig nye indsamlere under fanen. Det er en fødekæde, som kræver en indsats for at holde – men det lykkedes heldigvis.

Der er desværre fortsat mange mennesker, der er berørt af kræft og det hører man blandt indsamlerne. De har på en eller anden måde berøring med sygdommen – enten selv eller som pårørende. Det giver et incitament for at gøre en indsats.

Det er en indsamling, som Kræftens Bekæmpelse som patientforening lægger mange kræfter i. Den er med til at hjælpe den vigtige forskning, patientstøtte og pårørendestøtte, som er omdrejningspunkterne i Kræftens Bekæmpelse. 3 % af de indsamlede midler går til administration, resten kommer ud at arbejde for kræftsagen. Det er vi selvsagt stolte af, siger Lene Nielsen, det er med til, at alle kan se en mening i at afholde en indsamling.

Tusind tak til alle de mennesker, der lukkede døren op og tog godt imod indsamlerne og tak til sponsorerne, Rema og Meny i Sæby, for frugt, vand og myslibarer til alle indsamlerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kræftens Bekæmpelse samlede søndag den 7. april 106.000 kr. ind i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger