MIDSOMMER WALK ´24 den 15. juni i Voerså

MIDSOMMER WALK ´24 den 15. juni i Voerså

7. april 2024 - kl. 10:29 - af

Midsommer Walk er en vandrebegivenhed, der har start og slut på Krogrunden i Voerså – lige op ad den smukke Voer Å. Der tilbydes 4 forskellige ruter på hhv. 6, 10, 18 og 28 km.

I år er yderligere tilføjet en særlig rute, ”Kram et træ” ruten, som bliver guidet af Sanne Schiørring Madsen, som nogle måske kender fra TV-udsendelsen ”Landmand søger kærlighed”.

Voerså – nr. 2 i Årets Landsby
Voerså er en lille kystby, som de fleste blot kører igennem. Den gør ikke så meget stads af sig – sådan lige umiddelbart. Alligevel blev Voerså nr. 2 sidste år om, på landsplan, at blive Årets Landsby. Det er der mange gode grunde til, for Voerså er en aktiv og hyggelig lille by i de skønneste omgivelser.

Dedikerede hjælpere og arrangører
For andet år i træk afholdes Midsommer Walk i Voerså. Et projekt, som meget hurtigt er gået fra ”det kunne da være sjovt” til ”dét prøver vi da”.
Arrangementet blev sidste år en stor succes med mange deltagere fra nær og fjern. Arrangørerne var godt brugte da arrangementet var overstået, da de alle fra start var yderst dedikeret til projektet. Derfor fyldte arrangementet også godt i den private aktivitetskalender – også for de mange frivillige hjælpere.

Tilbagevendende arrangement
Nu afholdes Midsommer Walk altså igen i Voerså – og arrangørerne vil forsøge at få Midsommer Walk til at blive en tilbagevendende begivenhed med vokseværk og store ambitioner. 

Alle kan deltage
Kom og vær med. Der er en rute for næsten alle ben – og ingen siger, at man skal gennemføre inden for en specifik tidsramme. Man kan blot vælge sin rute, tilmelde sig, og nyde de fordele deltagelsen giver; bl.a. en fin t-shirt ved ankomst, lækker sandwich når man kommer i mål og velassorterede depoter med adgang til toilet (undtagen på 6 km ruten) m.m. Og så kan man på turen nyde den smukke natur og få en hyggelig snak med de andre deltagere.

Gå ind på Midsommer Walks Facebook side og læs meget mere om arrangementet.

Tilmelding via voersaabyudvikling.nemtilmeld.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MIDSOMMER WALK ´24 den 15. juni i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger