Ældrerådet ønsker en kommunal ældreboligstrategi

Ældrerådet ønsker en kommunal ældreboligstrategi

7. april 2024 - kl. 10:22 - af

Ældrerådet har i et dialogmøde med politikerne i Social- og Sundhedsudvalget givet udtryk for et ønske om, at Frederikshavn Kommune udarbejder en ældreboligstrategi, og at der tages en bredere dialog om ældres ønsker til boliger.

Dette ønske er sat på som en orienteringssag for Social- og Sundhedsudvalget, når dette udvalg holder møde den 8. april.

På baggrund af udvalgets drøftelse med Ældrerådet er den kommunale administration blevet bedt om at komme med et forslag til opfølgning.

I kommunens planstrategi 2024-2027 ”Muligheder for Vækst – Muligheder for Mennesker” i afsnittet om byer udstikkes der en retning for boliger under overskriften ”Vi har sat os for, at alle skal have mulighed for at bo godt”. Herunder nævnes det: ”Vi vil have et fleksibelt boligmarked ved at være i tæt dialog med investorer og boligaktører og dermed have mulighed for at kunne agere hurtigt og proaktivt i forhold til ændrede eller nye boligbehov.” Det er den kommunale administrations vurdering, at dette fokus indfanger Ældrerådets ønske.

Byrådet har besluttet, at der gennemføres borgermøder om forskellige temaer, der skal danne baggrund for byrådets politikudvikling. Til efteråret er det ”ældre”, som er temaet, hvor det vil være naturligt også at bringe boliger ind i dialogen på borgermøderne.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådet ønsker en kommunal ældreboligstrategi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger