Deltag i Købstadsløbet Sæby 500 år og vær med til at fejre byens købstadsjubilæum

Deltag i Købstadsløbet Sæby 500 år og vær med til at fejre byens købstadsjubilæum

2. april 2024 - kl. 10:01 - af

Sæby fejrer sit 500-års jubilæum som købstad og dette store øjeblik bliver markeret med et fantastisk motionsløb for alle aldre og niveauer.

Løberne kan vælge mellem forskellige distance på den opmålte Købstadsrute – herunder 7 km, 14 km, 21 km og den klassiske marathon. Der er også masser af gåruter til dem, der ønsker en mere afslappet oplevelse, med distancer på 7 og 14 km på Købstadsruten. En 5,5 km Hotspot rute og en 10 km Slotsrute er også muligt for dem, som vil deltage på gåben.
Selvfølgelig er der også tænkt på børnene. Dette i form af et børneløb med ruter på 1 km og 3 km, så hele familien kan være med.

Alle deltagere har chancen for at tjene sig en imponerende og unik jubilæumsmedalje i metal, der er designet specielt til lejligheden. Denne medalje vil tjene som et stolt symbol på deltagernes præstation og en smuk påmindelse om Sæbys historiske 500-års købstadsjubilæum.

Under løbet vil der være depotservice for at sikre, at alle deltagere forbliver energifyldte og hydrerede. Ruterne vil være omhyggeligt markerede og byde på smukke scenerier, der afspejler byens rige historie. Alle ruter fører mod torvet, hvor målportalen står og venter med livlig musik, der fylder luften og skaber en festlig atmosfære.

Sæby er en by, der emmer af historie og dette motionsløb er en enestående mulighed for at opleve byens charme på en helt særlig dag. Sammen kan vi skabe minder og fejre Sæbys storslåede 500-års jubilæum som købstad gennem motion, fællesskab og historisk stolthed.

Vil du være sikker på at deltage i dette historiske løb, så tilmeld dig hellere i dag end i morgen. Om få dage slår vi nemlig en streg – derefter sælges kun et vist antal startnumre, som giver adgang til løbet med bla. den store unikke Købstadsmedalje.
Alle, som tilmelder sig nu, inden medio april måned, deltager samtidig i et hav af lodtrækningspræmier.

“Vi byder alle velkommen til Købstadsløbet i sommerbyen Sæby. Her står vi sammen om at give jer en uforglemmelig dag” udtaler Dan Højgaard Kristensen fra foreningen Løb 4 Sagen.

Købstadsløbets info & tilmelding: https://my.raceresult.com/275540/info

Er du frisk på flere spændende løb i og omkring vores dejlige by, så gå på Løb 4 Sagens hjemmeside – her er der masser af seværdige og billige oplevelser: https://xn--lb4sagen-54a.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Deltag i Købstadsløbet Sæby 500 år og vær med til at fejre byens købstadsjubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger