Overvældende interesse for marked på Torvet

Overvældende interesse for marked på Torvet

1. april 2024 - kl. 11:14 - af

Skærtorsdag og Langfredag var der marked på Torvet i Sæby og med masser af besøgende, der bestemt var med til at gøre oplevelsen fantastisk, for udstillerne og Sæby Handel der havde budt indenfor.

Det var i et stort opvarmet telt og med meget forskellige udstillere/sælgende stande.

Man kunne købe alt fra gryder og lamper, bagerbrød, marmelade og hjemmebrygget øl, til beton kunst, Aloe Vera, smykker, stof og børnetøj. Derudover var der rig mulighed for at smage, både hjemmelavet spegepølse fra Meny, pandekager fra Jensen Jordbær og bagerbrød fra Håndværksbageren.

Landbo Nord lokkede med merchandise og bolcher på deres stand, som var tænkt, for at gøre opmærksom på landbruget i lokalområdet. Udenfor var placeret en traktor som blikfang og det var hvis ikke den mindste de kunne finde, der havde fundet vej til Torvet, men blikfang, det var det.

Skulle man være blevet sulten, så havde Mogens taget opstilling med sin foodtruck udenfor teltet, hvor der kunne købes forskellige varianter af pølser og tilbehør, hvilket mange benyttede sig af.

Skulle oplevelsen og påsken skylles ned, så var Sæby Bryghus på plads. De havde fået deres ølvogn placeret inde i teltet og med lidt borde og stole, så var der plads til hygge, det lidt triste vejr til trods.

Slutteligt havde Sæby Handel opstillet forskellige spil udenfor teltet, så børn og barnlige sjæle også kunne blive underholdt. Der var både kryds & bolle, lavet med lokale vartegn, samt stigegolf, for dem der havde styr på den slags.

Alt i alt en rigtig god oplevelse for både lokale og turister, der valfartede til både fredag og lørdag.

 

 

 

2 kommentarer til “Overvældende interesse for marked på Torvet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Overvældende interesse for marked på Torvet”

  • Per Christian Jensen

    Der er al mulig god grund til at rose og anerkende det store arbejde der skaber attraktive og spændende aktiviteter på Torvet i Sæby.
    Nu står sommeren (forhåbentlig) snart for døren – og med det følger en buket af tilbud på Torvet. Ikke mindst med udgangspunkt i den nye flotte scene. Tillykke med den.
    Og så må vi der bor i byen bakke op, og i øvrigt fortælle folk udefra, at det er i Sæby, det foregår..!

  • Pia S Sørensen

    Det var et flot og meget meget velbesøgt marked. Rigtig mange Sæbynitter, men også gæster fra andre byer, lande var på besøg. Et rigtig godt initiativ…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overvældende interesse for marked på Torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger