Masser af tilbud hos Sæby Borgerforening resten af 2024

Masser af tilbud hos Sæby Borgerforening resten af 2024

31. marts 2024 - kl. 1:24 - af

Sæby Borgerforening har masser af aktiviteter og tilbud på programmet for resten af 2024.

Søndag den 21. april arrangeres udflugt til ”Kornets Hus” ved Hjørring. Foruden rundvisning på stedet indgår der entré og brunch i prisen. Nærmere oplysninger til dette og andre arrangementer på borgerforeningens hjemmeside www.sæbyborgerforening.dk

Den 15. og den 22. maj udbydes to besøg hos TV2 Nord i Aabybro kl. 19-21. Besøgene omfatter også kaffe/te og kage.

Fredag den 21. juni går turen til Vendsyssel Teater, hvor deltagerne overværer Hjørring Revyen. Samtidig er der mulighed for at nyde en kulinarisk ”revyanretning”.

Søndag den 23. juni på Sankt Hans-aften bliver der SanktHans-Bål på stranden. Her er deltagelse gratis, og der er ingen tilmelding.

Den 21. august er der udflugt til ”Hybengården” i Brønderslev, hvor der serveres smagsprøver på stedets varesortiment, og den 18. september er der høstfest + lotteri i Musikhuset i Skolegade i Sæby, hvor der serveres med stegt flæsk og persillesovs fra slagter Tranholm.

Den 2. oktober har borgerforeningen engageret forfatter Hans Gregersen til at fortælle om, da kunstnere og feriegæster kom til Sæby i årene 1880-1914. Her kan billetter købes gennem Destination Nord.

To gange i november, hhv. den 6. og den 13., serveres der ostetapas og pølser samt vin hos Ostefruen i Sæby, og den 25. november bliver der julehygge med gløgg og æbleskiver i Musikhuset i Skolegade.

Efteråret sluttes af tirsdag den 3. december kl. 14, hvor der er julekoncert med Ibsens Kapel med musik og sang ved Ibsens Kapel (musikere fra Musikkorps Sæby). Koncerten er en gave fra Sæby Borgerforening og Varelotteriet til de ældre på Plejehjemmet Rosengården og Sæby Ældrecenter, og koncerten starter kl. 14 i aktivitetscentret på ældrecentret.

Medlemskab af borgerforeningen kan tegnes via mail til saebyborgerforening@gmail.com. Kontingentet for private er 100 kr. årligt og for virksomheder 200 kr.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af tilbud hos Sæby Borgerforening resten af 2024' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger