Mæglerhuset Sæby: Flot opdateret og rummelig villa på central adresse i Sæby

Mæglerhuset Sæby: Flot opdateret og rummelig villa på central adresse i Sæby

31. marts 2024 - kl. 1:16 - af

God plads, rigtig flot stand og en centralt adresse. Dén kombination hænger ikke på træerne, men villaen her på Hans Aabelsvej 19 i Sæby kan sætte flueben i alle de rette kasser. Huset rummer hele 279 etagemeter, og med en skøn grund på 1.095 m2 er plads heller ikke en mangelvare udenfor.

Afsæt kun et par minutter, hvis I ønsker at spadsere til bymidtens fine butiksudvalg, og boligens familievenlige kvaliteter forstærkes af den korte afstand til Sæbygård Skole. I har også kun en enkelt kilometer til stranden og havnen, plus ganske få hundrede meter til Sæbygård Skov. Så også de rekreative værdier er fuldt ud repræsenteret.

Den præsentable bolig fra 1949 har trods sin størrelse et charmerende udtryk, og en del af det pæne helhedsindtryk skyldes et nyere tag fra 2006-2007 foruden en stor vindueskarnap, som er udnyttet til en altan på førstesalen. Indenfor er boligen grundigt renoveret, og alt inventar er fra uno form. Der er også lagt omfangsdræn og efterisoleret i kælderen. Hele førstesalen blev renoveret, da man alligevel var i gang med at skifte taget, og her finder I tre overordentligt store værelser sammen med et lækkert badeværelse, der både er indrettet med badekar og bruseniche. Et ekstra badeværelse er på plads i stueplan

Glæd jer især til de tre skønne, lyse stuer en suite, hvor det smukke gulv i sildebensmønster understreger boligens fine stemning. Køkkenet er stort og har sin egen udgang til baghavens store terrassemiljø, mens kælderen byder på et godt viktualierum foruden vaskerum, værksted og øvrig plads til opbevaring. I forlængelse af boligens gode garage er der tilbygget en udestue, men når vejret er godt, er det ubetinget den store, sydvestvendte terrasse, der lokker.

Kontakt os hos Mæglerhuset for at høre meget mere ved en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Hans Aabelsvej 19, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000132

Type: Villa

Boligareal: 193 kvm2

Grundareal: 1095 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 2

Byggeår: 1949

Pris: 3.195.000,-

Ejerudgifter: 2218 kr.

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mæglerhuset Sæby: Flot opdateret og rummelig villa på central adresse i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger