Ugens bolig: Velindrettet villa i Vestbyen med 4 værelser og stor vinkelstue

Ugens bolig: Velindrettet villa i Vestbyen med 4 værelser og stor vinkelstue

30. marts 2024 - kl. 1:08 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til denne fine traditionelle 70’er villa i det attraktive kvarter i Vestbyen. Villaen er opført i gule sten med trævinduer, som hovedsageligt er udskiftet i 2015.  Boligen er omgivet af en varm og imødekommende atmosfære.

Ved ankomst bliver du budt velkommen af en bred flisebelagt indkørsel, der fører til en praktisk muret dobbelt carport med et integreret værksted/udhus, som er perfekt til opbevaring af værktøj og udstyr.

Træd indenfor i denne rummelige villa, hvor du straks bliver mødt af en lys og indbydende entré. Herfra adgang til et pænt lyst køkken med spiseplads, der udgør hjertet af hjemmet og hvor der er rigeligt med plads til at tilberede og nyde måltider med hele familien.

Den store vinkelstue er et ideelt sted at slappe af og samles, når man skal være mange. Her er der rigeligt med plads til både spisebord og sofaafdeling med underholdning. Fra stuen fører en dør ud til en hyggelig udestue, som er tilbygget i 2018. Her kan havens skiftende årstider og den omgivende natur nydes i ly for vejret en stor del af året.

Denne bolig byder desuden på fire rummelige værelser, alle udstyret med indbyggede skabe, hvilket giver god opbevaringsplads til hele familien. Det store badeværelse har originale grønne fliser og tilbyder både badekar og brus, mens det lyse gæstetoilet tilføjer ekstra bekvemmelighed i den travle hverdag.

I husets vinkel finder du en stor syd-vestvendt terrasse, som er ideel til udendørs måltider og afslapning under solen. Den dejlige lukkede have er med frugttræer og tilbyder en fredelig oase, perfekt til leg og rekreation for både børn og voksne.

Denne bolig ligger i et særdeles attraktivt område med nem adgang til skoven og de mange gode indkøbsmuligheder i nærheden. Der er desuden stisystem til Sæbygård Skole, som blot ligger 700m væk. Dette hjem er derfor ideelt for familier, der søger en balance mellem den skønne natur og en praktisk hverdag.

Kort sagt, Elisabeth Billes Vej 9 er mere end bare en bolig – det er en oase af komfort og  bekvemmelighed, der indbyder til at skabe et godt liv fyldt med uforglemmelige minder.

Elisabeth Billes Vej 9, 9300 Sæby

Pris: 1.495.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.791

Boligareal: 163 m2

Grundareal: 1063 m2

Energiklasse: C

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/huse-villaer/elisabeth-billes-vej-9-9300-saeby/sag-8100001076/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Velindrettet villa i Vestbyen med 4 værelser og stor vinkelstue' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger