Ny sygeplejefaglig direktør skal drive Psykiatrien fremad

Ny sygeplejefaglig direktør skal drive Psykiatrien fremad

6. marts 2024 - kl. 14:12 - af

Rikke Petersen Ravn bliver ny sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland. Hun har en lang erfaring med flere lederjobs bag sig i blandt andet den nordjyske psykiatri. 

Stærk profil til udviklingsopgave

Nu er ledelsen i Psykiatrien i Region Nordjylland faldet på plads. 1. april starter Rikke Petersen Ravn som nyudnævnt sygeplejefaglig direktør.

Hun kommer fra en stilling som plejeboligchef i Aalborg Kommune, og har i en lang årrække forinden haft flere ledende stillinger i Psykiatrien i Region Nordjylland.

– Med Rikke får vi en stærk profil, som har arbejdet indgående med sygeplejefaglig udvikling. Jeg er sikker på, at vi med Rikke om bord i Psykiatrien kan stræbe endnu mere ambitiøst på patienternes vegne i en tid med stor tilstrømning af nye patienter, ofte med komplekse sygdomsbilleder, siger psykiatridirektør Jan Mainz.

Rikke Petersen Ravn skal i samarbejde med den øvrige ledelse sikre, at Psykiatrien har et fortsat godt samarbejde med det øvrige sundhedsvæsen, herunder blandt andet kommunerne og almen praksis, ligesom hun skal være med til at sikre den bedste sygeplejefaglige behandling for de nordjyske psykiatriske patienter. Psykiatrien har cirka 1.200 fuldtidsansatte.

– Jeg ser frem til sammen med dygtige medarbejdere og ledere at videreudvikle Psykiatrien i Region Nordjylland. Psykiatrien løser en vigtig opgave, og det er afgørende, at vi både i dag og i fremtiden leverer sygepleje og behandling af høj faglig kvalitet til mennesker med psykiske lidelser. Sammen skal vi skabe sammenhængende patientforløb, patientoplevet kvalitet, faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø, siger den kommende sygeplejefaglige direktør, Rikke Petersen Ravn.

Flere større udfordringer

Psykiatrien står foran flere større udfordringer, som Rikke Petersen Ravn skal være med til at finde gode løsninger på. Det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde skal fortsat være i fokus, og samtidig er Psykiatrien i gang med at opbygge en endnu stærkere intern organisering.

Derudover er der flere tiltag i regeringens 10-årsplan, som kræver stort ledelsesfokus i de kommende år.

Privat bor Rikke Petersen Ravn i Skørping med sin mand og to børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny sygeplejefaglig direktør skal drive Psykiatrien fremad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger