Hospice Vendsyssel besøgte Ældre Sagen Sæby

Hospice Vendsyssel besøgte Ældre Sagen Sæby

2. marts 2024 - kl. 9:34 - af

Tirsdag aften havde Ældre Sagen besøg af Hospice Vendsyssel, hvor næsten 40 medlemmer fik en god information om de vigtigste ting, som de fleste ældre kan have glæde af at vide.

Mette Hassing og Tina Hansen – begge fra Hospice Frederikshavn gav på skift en god information over emnet ”hjælp i den sidste tid”.

I dag er der ca. 257 pladser fordelt på ca. 20 hospice i Danmark, og derfor dør også kun ca. 4% på et hospice, hvor personalet er specialuddannet til at yde den bedste smertelindring i den sidste tid. Det første blev etableret i 1992.

Deltagerne fik et godt overblik over fakta om døden, palliation, og Hospices helhedssyn på lidelse og smerte. Også hvad der sker i den svære tid efter at et dødsfald hos en nærtstående er indtrådt.

Kursus sluttede med information om testamente, behandlingstestamente og fremtidsfuldmagter. Efter ca. 3 timers information kunne alle gå hjem meget klogere på nogle af de udfordringer der kommer i forbindelse med sygdom og dødsfald, og hvordan Hospice kan hjælpe til en god afslutning på livet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hospice Vendsyssel besøgte Ældre Sagen Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger