Andelsbolig med karakter på attraktiv placering

Andelsbolig med karakter på attraktiv placering

2. marts 2024 - kl. 1:31 - af

Mæglerhuset Sæby: På Vævervej 6 venter der dig en skøn andelsbolig. Placeringen i Sydbyen er særdeles eftertragtet, tæt på Gybels Plantage, skole, daginstitutioner og tæt på vandet. Der er stisystemer til skole, så børnene kan færdes sikkert. Andelsboligforeningen har en god og sund økonomi, og der er et godt naboskab. Denne bolig er omgivet af en velplejet have, der er fuldt indhegnet, hvilket gør den ideel for hundeejere og dem, der sætter pris på privatliv og tryghed.

Samlet set består andelsboligen af entré, tre værelser, et badeværelse og bryggers samt køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. Køkkenet samt de to af værelserne er renoveret for ca. 2 år siden. Køkkenet er udført med klassiske hvide fyldningslåger samt et smukt tapet fra William Morris, der giver karakter og varme til indretningen.

Fra alrum/stue er der udgang til en isoleret udestue med trægulv og pille brændeovn. Selve udestuen er tilbygget til huset i år 2000. På modsatte side af huset finder du en skøn, overdækket terrasse, ligesom der til ejendommen er både carport og gode skure, perfekte til værksted, opbevaring og haveredskaber. Ejendommen har også nydt godt af en række forbedringer, herunder et vandskuret ydre, ny maling af alt udvendigt træværk for ca. fire år siden og en nylig rengøring af taget.

Tilbage indenfor er indretningen gennemtænkt med gulvvarme i køkken, bryggers og badeværelse. Badeværelset er opgraderet med inventar fra for ca. tre år siden, og det er tidløst og indbydende med lyse klinker. Udenfor byder haven på gode kroge, bede med grøn beplantning og flisebelagtindkørsel med gode parkeringsforhold.

Denne bolig på Vævervej 6 er et ideelt valg for dem, der søger et charmerende hjem med karakter og komfort, beliggende i et af byens mest populære områder. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning, og oplev herlighederne med egne øjne.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Vævervej 6, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000342

Type: Andelsbolig

Boligareal: 95 kvm2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1993

Pris: 706.243,00,-

Boligydelse/md.: 4.991

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Andelsbolig med karakter på attraktiv placering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger