Sol og Strand opruster betjeningen af feriehusejere på hele østkysten

Arkivfoto

Sol og Strand opruster betjeningen af feriehusejere på hele østkysten

28. februar 2024 - kl. 8:45 - af

Med Gitte Melchiorsen som ny bureauchef på hele strækningen fra Sæby til Øster Hurup og Laila Zaar som ejerrådgiver opruster Sol og Strand servicen over for lokale feriehusejere. Forventningen er, at østkysten står foran sit store gennembrud, siger bureauchef Gitte Melchiorsen. Særligt i Sæby og Øster Hurup ventes vækst. Hals er allerede stærk, men vokser også.

Sol og Strand Feriehusudlejning forventer, at den jyske østkyst står foran sit store gennembrud som feriehusdestination. Så østkysten – lige som Jyllands vestkyst – får et stort løft, og hele lokalsamfund langs kysten får en opblomstring med flere kunder og flere butikker, restauranter og turistattraktioner får så mange kunder, at de kan holde åbent hele året. Eller i hvert fald længere tid end i dag.

Det sker efter at feriehusbranchen gennem de seneste fem år har haft sine største sæsoner nogensinde. Og selv om en regnfuld juli blev lidt svær på nogle lokale strækninger på østkysten, tror Sol og Strand på fortsat fremgang.

Det fortæller Gitte Melchiorsen, der fra 1. februar er blevet ansat som ny bureauchef for Sol og Strand på hele østkyststrækningen fra Sæby til Øster Hurup – og samtidig opruster på service og rådgivning af de lokale feriehusejere, som nu lægges i hænderne på Laila Zaar.

-Vi forventer, at østkysten får sit store gennembrud i løbet af de kommende år. Der er et kæmpe potentiale. Først og fremmest har vi en fantastisk natur, men vi har også en fantastisk blanding af gamle købstandsmiljøer som i Sæby og Hals, men også mindre lokalsamfund, som har potentiale til at tiltrække mange flere feriegæster og dermed også indtjening til hele lokalsamfundet.

Forfølger helårsturisme – med destinationer og kolleger
-Det kæmpe store potentiale, som østKysten rummer, kommer vi til at forfølge – og det glæder vi os til at gøre sammen med Destination Nord, Destination Himmerland og mange andre gode kræfter i turisterhvervet. Og det er i det billede man skal se, at vi investerer og sætter et nyt hold, som er en blanding af stærke kendte kræfter på hele strækningen, men også nye kræfter, siger Sol og Strand-chef Gitte Melchiorsen.

-Vi skal fortsætte udviklingen af sommerturisme til helårsturisme – og vi er godt i gang. 2023 var med den våde juli en lidt anderledes sæson end de forrige. Vi havde nogle steder en lidt lavede udlejning end i 2022, men 2023 var stadig god. Og vi kan se, at særligt tyskere, men også hollænderne for alvor har kig på østkyst-turismen. Og derfor arbejder vi også hårdt på at få endnu flere til at leje deres huse ud, siger Gitte Melchiorsen.

Laila Zaar 100 procent ejerrådgiver
Den nye konstruktion hos Sol og Strand betyder, at Laila Zaar, som har haft andre funktioner ved siden af funktionen som ejerrådgiver, nu koncentrere sig 100 procent til funktionen som ejerrådgiver – og dermed har den daglige kontakt til de lokale feriehusejere, som søger råd og service i hverdagen.

-Det er lige, hvad jeg har ønsket mig altid – og også hvad jeg er bedst til, siger Laila Zaar, som tidligere har været bureauchef.

-Nu har jeg mulighed for at give mig fuldstændigt til arbejdet med at servicere vores husejere – og det giver allerede pote. Vi har lige nu i gang med 14 lokale henvendelser fra feriehusejere, der gerne vil leje ud, og i forvejen har vi lige landet seks aftaler. Det går rigtig stærkt i den rigtige retning, og det kommer til at gælde på hele Østkysten, siger Laila Zaar.

-Vi forventer især en stor tilgang af huse i Sæby, Lyngså og Øster Hurup, hvor vi har rigtig mange henvendelser i gennem disse måneder. Men også i Hals – og Hou og Bisnap – hvor vi i forvejen er store.

Sol og Strand har tre lokale bureauer på strækningen fra Sæby til Øster Hurup. De ligger i Voerså, Bisnap/Hals og i Øster Hurup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sol og Strand opruster betjeningen af feriehusejere på hele østkysten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger