Ugens bolig: Etplansvilla i Sydbyen med veludnyttet planløsning

Ugens bolig: Etplansvilla i Sydbyen med veludnyttet planløsning

25. februar 2024 - kl. 1:24 - af

Mæglerhuset Sæby: Beliggende i Sydbyen, kun 400 meter fra vandet og omgivet af idylliske stisystemer, finder man denne smukt vedligeholdte villa på Drejervej 32. Den har gennem årene gennemgået løbende opdateringer, hvilket tydeligt ses i ejendommens fremragende stand og velovervejede indretning.

Når man træder ind i villaen, bydes man velkommen i en rummelig entré, som også fungerer som bryggers. Her er der installeret pæne elementer, der skaber en følelse af sammenhæng, da de samme elementer går igen i køkkenet. Det åbne køkkenalrum munder giver adgang til en stor stue, der tilbyder rigelig plads til familieaktiviteter og afslapning.

Stuens design understreger villaens gennemførte og luftige æstetik. Badeværelset i hjemmet er veludført og passer perfekt til familiens behov, mens de tre værelser hver især tilbyder god skabsplads, der sikrer orden og overskuelighed. Hvert rum i huset er omhyggeligt planlagt for at undgå spildplads og maksimere den daglige komfort.

Udenfor finder man en flot anlagt have, der er indhegnet for at tilføre ekstra privatliv og ro. Haven er perfekt til afslapning og socialisering med terrasser på begge sider af huset. Terrassen mod syd, som man har adgang til fra stuen, er desuden delvist overdækket.

Villaen inkluderer også praktiske faciliteter som en carport og flere skure, der giver masser af opbevaringsmuligheder. Derudover er der installeret gulvvarme i halvdelen af huset mod nord, hvilket sikrer en behagelig og jævn varme i de køligere måneder.

Denne ejendom på Drejervej 32 er en sjælden mulighed for dem, der søger et hjem i tæt forbindelse med naturen, men stadig ønsker nem adgang til byens faciliteter. Kontakt os hos Mæglerhuset for at opleve denne skønne villa, der har rigtigt meget at byde på.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Drejervej 32, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000317

Type: Villa

Boligareal: 120 kvm2

Grundareal: 875 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1976

Pris: 1.445.000 ,-

Ejerudgifter: 1307 kr.

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Etplansvilla i Sydbyen med veludnyttet planløsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger