Flot villa placeret central med kort afstand til havn, skole, centrum og indkøb

Flot villa placeret central med kort afstand til havn, skole, centrum og indkøb

24. februar 2024 - kl. 1:44 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til Solsbækvej 6, hvor charme og komfort forenes på bedste vis. Denne hyggelige villa, er meget centralt beliggende i det idylliske Sæby og huset byder på en unik kombination af bekvemmelighed og æstetik. Villaen kan muligvis anvendes som flexbolig.

Villaen, som blev totalrenoveret og tilbygget med omhu i år 2000, alt i kvalitetsmaterialer og et tidløst design, der kræver minimal vedligeholdelse. Ved ankomsten mødes I af en solid carport med generøs loftshøjde og tilstødende udhus, der sikrer praktisk opbevaring af alt fra cykler til haveredskaber.

Indgangen er overdækket og åbner op til en rummelig entré med god garderobeplads, hvor I straks fornemmer villaens varme atmosfære. Herfra ledes I videre til det rummelige soveværelse, komplet med indbyggede skabe, og det tilhørende badeværelse, der byder på alle moderne bekvemmeligheder. Huset rummer desuden et ekstra værelse, som kan anvendes til flere formål.

Træd derefter ind i hjertet af hjemmet – det vidunderlige alrum, hvor køkken, spiseplads og stue smelter sammen i en harmonisk enhed. Det veludstyrede køkken med hvide låger og mahoniekant inviterer til kulinariske udfoldelser, mens morgensolen kaster sit blide lys ind gennem vinduet.

Den store og lysfyldte stue, med loft til kip, indbyder til både afslapning og samvær. Her er der rigeligt plads til både spisebord og sofaafdeling, og de store vinduer åbner op for en forfriskende udsigt til haven. Der er udgang til haven fra både alrummet og opholdsstuen.

Udendørs venter den store terrasse på jer langs hele den sydlige side af huset, her kan I nyde solen fra middag til aften. Desuden byder den lukkede have på plæne til leg og aktivitet.

Søger I en mindre bolig, på en unik placering, så er denne bolig et oplagt valg.

Velkommen hjem til Solsbækvej 6 – jeres nye oase af ro og velvære

Solsbækvej 6, 9300 Sæby

Pris: 1.900.000

Udbetaling: 95.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.533

Boligareal: 104 m2

Grundareal: 591 m2

Energiklasse: C

Link til home.dk:  Villa til salg: Solsbækvej 6, 9300 Sæby (home.dk)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot villa placeret central med kort afstand til havn, skole, centrum og indkøb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger