Fyraftensmøde i Rådhuscentret om efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning

Faglig sekretær Tommy M. Christensen fra Metal Vendsyssel spørger Hvad har du tænkt dig?, når han sætter efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning på dagsorden

Fyraftensmøde i Rådhuscentret om efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning

22. februar 2024 - kl. 10:23 - af

Hvad har du tænkt dig?
Mange siger farvel til jobbet og forlader arbejdsmarkedet uden at have gjort sig de store overvejelser om tilværelsen som senior.
Hvad vil du de sidste år på arbejdsmarkedet – og hvilke muligheder har du, når du engang forlader arbejdsmarkedet?
Den 27. februar kl 16.30 – 18.30 slår Rådhuscentret, Parallelvej 6, dørene op til det tredje fyraftensmøde under temaet ’fra arbejdsliv til seniorliv. Faglig sekretær Tommy M. Christensen fra Metal Vendsyssel fortæller om efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, så der er rig mulighed for at blive klogere på de forskellige ordninger og hvordan de kan bruges.
Til hverdag er Rådhuscentrets målgruppe seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre, men til fyraftensmødet er ALLE velkommen. Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding.

Forberedelsen til seniorlivet et vigtigt
Baggrunden for at Rådhuscentret sat temaet ”fra arbejdsliv til seniorliv” i fokus, er at Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager overgangen alvorligt og indstiller sig på, at et nyt kapitel i livet skal til at starte, samt at man får overvejet en række ting i tide, for at komme bedre og hurtigere i gang med det seniorliv, man ønsker. Forskning viser nemlig, at en dårlig overgang øger risikoen for sygdom, funktionsnedsættelse og ensomhed.
Rækken af fyraftensmøder rundes i denne omgang af d. 12. marts, hvor fysioterapeut Lone H. Holdensen fra BeneFit i Frederikshavn deler sin viden om motion og hvordan vi får styrke til alle årerne.

Aktivitetscentre i Frederikshavn Kommune
Rådhuscentret er ét af Frederikshavn Kommunes otte aktivitetscentre, som efterlønnere og pensionister kan benytte sig af. Der er åbent mandag – fredag hvor der er mulighed for at deltage i husets mange aktiviteter samt mulighed for at benytte Rådhuscentrets Café.

Hvis du vil vide mere om fyraftensmøderne eller hvad Rådhuscentret har af tilbud, kan du kigge ind i Rådhuscentret på Parallelvej 6, ringe på tlf. 9845 5951 eller besøge aktivitetscentret på facebook: Rådhuscentret Frederikshavn.

Kontaktperson i Rådhuscentret:
Aktivitetsleder Søren Vestergaard Pedersen, mail: svep@frederikshavn.dk, tlf: 2441 8207

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fyraftensmøde i Rådhuscentret om efterløn, tidlig pension og tilbagetrækning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger