Lottes Guld & Sølv glæder sig over renoveret butiksfacade

Foto: Jeanette Wildenhoft

Lottes Guld & Sølv glæder sig over renoveret butiksfacade

20. februar 2024 - kl. 9:38 - af

Det er en glad Lotte Bay Andersen, ejer af Lottes Guld & Sølv, der igen kan nyde udsigten ud af sine butiksvinduer. Siden den 22. november sidste år har facaden på Vestergade 32 i Sæby undergået en større renovering – og det ser ud til at renoveringsarbejdet nu er ved at nå sin afslutning.

Rød løber og kravlenisse
Stilladset blev sat op lige inden julehandlen for alvor gik i gang i byen – og Lotte måtte tænke kreativt for at gøre sin indgang både synlig og indbydende. Derfor blev kunderne budt velkommen af en glad kravlenisse, der frejdigt hang i stilladset samt en rød løber.

Klar til købstadsjubilæum
Selvom Lotte Bay Andersen ikke føler butikkens salg har været påvirket af renoveringen, så glæder hun sig alligevel til at bygningen står helt færdig. Især grundet det snarlige købstadsjubilæum, som gerne skulle trække en masse besøgende til byen – og i den anledning må byen gerne vise sig fra sin bedste side.

Ikke helt færdig med renovering
Det er ikke kun fronten af bygningen, der skal renoveres. Lotte kan berette, at butikkens vinduer ind til baggården også skal udskiftes – dette forventes at blive gjort til sommer. Således forventes Vestergade 32 at fremstå fra sin allerbedste side når sommersæsonen skydes i gang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lottes Guld & Sølv glæder sig over renoveret butiksfacade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger