NYHED: Hyggelig, lys og velholdt villa med havudsigt

NYHED: Hyggelig, lys og velholdt villa med havudsigt

18. februar 2024 - kl. 1:53 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til denne charmerende og velholdte villa, der er opført i 2007. Sortmalet træbeklædning og hvide vinduer giver en skøn og varm atmosfære og boligen er samtidig omgivet af et attraktivt og roligt kvarter helt tæt på havet. Med en betagende udsigt over det blå hav fra første sal, er denne bolig et sandt paradis for dem, der søger skøn natur og komfort i ét.

Villaens beliggenhed er helt i top, med kun få hundrede meter fra en fortryllende badestrand og Sæby Strandpromenade, hvor du kan nyde lange gåture ved vandet og lade dig fordybe i naturens magi. Desuden er der kun 1,5 km til Sæbygård Skov og den hyggelige Nellemanns Have, hvor der er rig mulighed for at udforske og finde ro i den idylliske natur.

Indenfor byder villaen på et harmonisk samspil mellem funktionelt design og høj æstetik. Det lækre køkken/alrum i sammenhæng med spisestue i stueplan er hjertet af hjemmet, hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider og gode samtaler. Fra køkkenet er der direkte adgang til træterrasse mod øst, som fortsætter omkring hele huset.

På første sal finder du den rummelig stue, der indrammer den smukke havudsigt gennem et stort vinduesparti, hvor der også er udgang til en bred altan. Her kan du fordybe dig i solopgangens farvespil eller nyde en stille stund på den store altan, der inviterer til afslapning og fordybelse.

Med husets tre velproportionerede værelser er der rigeligt med plads til hele familien eller gæster, og de to nydelige badeværelser i lyse farver tilbyder både komfort og stil. Et praktisk bryggers og en forgang med trappe til første sal sikrer en effektiv og velorganiseret hverdag.

Udenfor præsenterer villaen sig med to udhuse og en carport, der fuldender det praktiske aspekt af boligen. Den flisebelagte indkørsel byder velkommen med plads til flere biler, og den hyggelige og velholdte have indbyder til leg og afslapning i det fri.

Denne villa er ikke bare et hjem, det er en oase af ro, skønhed og velvære, hvor hver dag byder på nye muligheder for at nyde livets små glæder og skabe uforglemmelige minder.

Velkommen hjem til dit eget paradis ved havet

Anton Jakobsens Vej 5B, 9300 Sæby

Pris: 2.245.000

Udbetaling: 115.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.771

Boligareal: 159 m2

Grundareal: 756 m2

Energiklasse: C

Link til home.dk:  Villa til salg: Anton Jakobsens Vej 5B, 9300 Sæby (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED: Hyggelig, lys og velholdt villa med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger