Ugens bolig: Hyggelig villa med carport og garage i hjertet af Sæby

Ugens bolig: Hyggelig villa med carport og garage i hjertet af Sæby

17. februar 2024 - kl. 1:55 - af

Mæglerhuset Sæby: Beliggende i det attraktive Sæby, tæt ved havnen, indkøbsmuligheder og byens charmerende centrum, finder du denne indbydende villa, der byder på en ideel kombination af central beliggenhed og hjemligkomfort. Med sine fire værelser og fleksible indretningsmuligheder, tilbyder ejendommen en perfektramme for familielivet eller som rummeligt hjem for parret, der ønsker ekstra plads.

Når du træder ind i entréen, bydes du velkommen ind i et hjem med en praktisk og gennemtænkt planløsning. Det mindre værelse ved siden af entréen har tidligere tjent som kontor og demonstrerer ejendommens alsidighed. Videre finder du en fordelingsgang med nyere klinker, der leder dig til husets hjerte. Hovedsoveværelset prydes af en rummelig skabsvæg, der sikrer god opbevaringsplads. Et yderligere værelse tilbyder plads til børn, gæster eller hobbyaktiviteter. Med bruseniche og behageliggulvvarme tilbyder badeværelset en god start på dagen.

Køkkenet ligger i forbindelse med den rummelige vinkelstue, så her er potentiale for at skabe et åbentog indbydende køkken-alrum ved at fjerne væggen mellem disse to rum. Denne mulighed for åbenhed mellem køkken og stue giver nye dimensioner til socialt samvær og familieliv. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse, der ligeledes har en god størrelse.

Tilbygningen er nedsænket i forhold til resten af huset, og den rummer et væld af anvendelsesmuligheder – fra kreativt værksted til afslappende læsekrog eller et ekstra soveværelse, træningsrum eller andet.

Udendørsfaciliteterne inkluderer en carport med direkte adgang til et skur/vaskerum samt en garage, der tilbyder ekstra opbevaringsplads eller plads til hobbyprojekter.

Her får du en mulighed for at skabe et hjem med egen personlighed og stil, alt sammen inden forgåafstand til alt, hvad hjertet begærer i Sæby. Med en sydvendt have, der er nem at vedligeholde, kan du nyde solrige dage og stille aftener i det fri.

Tag endelig et nærmere kig her, og tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning af denne velbeliggende bolig på Sdr. Ringvej 12.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Sdr. Ringvej 12, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000324

Type: Villa

Boligareal: 134 kvm2

Grundareal: 723 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1967

Pris: 1.195.000 ,-

Ejerudgifter: 1504 kr.

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Hyggelig villa med carport og garage i hjertet af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger