Gospelgudstjeneste med konfirmander i Sæby Kirke

Gospelgudstjeneste med konfirmander i Sæby Kirke

2. februar 2024 - kl. 9:17 - af

Torsdag d. 15. februar kl. 19 afholdes gospelgudstjeneste i Sæby Kirke. Her kan man opleve den glade musik i kirken. Den meget dygtige musiker Joachim Hejslet og hans band vil stå for den musikalske side af gudstjenesten. Og de vil sørge for at alle andre også får rørt både stemme og krop.

Det sker i samarbejde med et hold konfirmander og andre unge, der i løbet af dagen har øvet sangene sammen med Joachim Hejslet. De unge mennesker er derfor godt klædt på til at være med og synge for. Det handler om glæde, om glæde for musikken og glæden i troen samt glæden ved samværet, glæden ved at synge sammen. Kirkens døre er naturligvis slået op for enhver, som har lyst til at komme – både for pårørende til de kommende konfirmander og alle andre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gospelgudstjeneste med konfirmander i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger