Dahl, Krogsgaard, Hansen, Barrett, Blichfeldt, Rudi, Rye og ”Weyse”

Dahl, Krogsgaard, Hansen, Barrett, Blichfeldt, Rudi, Rye og ”Weyse”

25. januar 2024 - kl. 9:53 - af

Blandt de mangeartede og kommende tilbud fra Frederikshavn Teaterforening finder man de navne, som fremgår af denne artikels overskrift tillige med yderligere en række spændende navne.

Den 18. marts holder teaterforeningen generalforsamling i Det Musiske Hus, kædet underholdende sammen af entertaineren Rasmus Krogsgaard.

Den 10. april går Johnny Hansen fra Kandis på scenen i Scandic the Reef i Frederikshavn i en musikalsk rejse gennem de seneste mange år, og publikum hører nogle af hans utallige hits. Arrangementet afvikles i samarbejde med FOA pædagogisk sektor.

Sigurd Barrett går på scenen i Det Musiske Hus den 13. april om eftermiddagen, hvor han fortolker naturvidenskab for hele familien. Der bliver lejlighed til bl.a. at høre om jordens opståen, solsystemet, stjerner, rumrejser og dinosaurer.

I Det Musiske Hus er der den 18. april mulighed for at høre Anders Blichfeldt som storyteller og leverandør af musik, som går lige i hjertet. Tænk blot på hits som ”Bonsoir Madame” og ”Tik Tak”. Mange kender også Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake.

Rudi ”Mie” Nielsen fortæller i en samtale med journalist Jens Gaardbo den 28. april i Rådhus Centret i Frederikshavn sin personlige historie og om tiden, hvor hun var gift med ”Guld”-Harald Nielsen.

Daniel Rye, der sad fanget som gidsel i 13 måneder, fortæller den 7. maj sin gribende historie ud i friheden og om sin tilbagevenden til et nyt liv. Dette er henlagt til Frederikshavn Gymnasium og sker i samarbejde med FOA.

Den 14. august er der besøgt af skuespiller Jens Jacob Tychsen alias Edwars Weyse fra ”Badehotellet”. Netop dette er udgangspunktet for denne aftens underholdende optræden, der finder sted i Det Musiske Hus i samarbejde med FOA.

Og så er det værd at notere sig, at ved den 24. februar fortæller René Dahl Andersen, der er født i Hørby, om sit vilde arbejdsliv med kriminelle og hårde miljøer. ”Hærdet men helhjertet” er titlen på fortællingen. Det står oplistet blandt snart kommende arrangementer i 2024, men datoen er altså først i 2025 !!

På hjemmesiden kan der læses meget mere om disse og en lang række andre spændende arrangementer helt frem til efteråret. Via hjemmesiden www.frederikshavnteaterforening.dk er der også mulighed for køb af billet.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dahl, Krogsgaard, Hansen, Barrett, Blichfeldt, Rudi, Rye og ”Weyse”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger