Fællessang på torvet med Sæby Kirke 17. december

Fællessang på torvet med Sæby Kirke 17. december

10. december 2023 - kl. 11:41 - af

Vær med til at synge julen ind med fællessang 3. søndag i advent, dvs. den 17. december 2023. Det foregår på Torvet kl. 12.

Vi skal sammen synge flere af vores dejlige julesalmer og Sognepræst Mads Hermansen Callesen vil fortælle en julehistorie om den glæde og forventning, der hører adventstiden til.

Det foregår kl. 12 efter gudstjenesten i Sæby Kirke, der begynder kl. 10.

Adventsaftenmeditation i Sæby Kirke 14. december

I adventstiden og julemåneden december forbereder vi os til julens højtid på forskellig vis. Både advent og jul handler om glæde og fred. Samtidig oplever vi, at der er meget andet end glæde og fred, der præger vores omverden, og nogle gange også vores liv i det nære. En uvis fremtid kan gøre os utrygge.

Ind i den situation lyder julens budskab til os. ”Frygt ikke.” Det betyder ikke, at vi ser bort fra virkeligheden, og som en anden struds, stikker hovedet i busken. Det har sin grund i troen på, at Gud er der midt i den verden og den hverdag, der nu engang er vores på godt og ondt. Julens budskab handler jo om, at Gud selv blev menneske med Jesu fødsel, og at hans nærvær rækkes til os som en gave, der skal drive frygten ud.

Dette bliver der god tid til at reflektere over ved aftenmeditationen i Sæby Kirke d. 14. december kl. 20.00. Aftenmeditationen har temaet ”Frygt ikke” og udgøres for en stor del af musik og sang, ligesom der vil være god tid til stilhed og bøn, og refleksion over, hvad julen også er i lyset af Jesu fødsel. Julens indhold er først og fremmest en gave, og en grund til ikke at blive grebet af frygt. Aftenmeditationen varer ca. 40 min.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællessang på torvet med Sæby Kirke 17. december' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger