Lyst og hyggeligt fritidshus fra 2008 med havkig

Lyst og hyggeligt fritidshus fra 2008 med havkig

3. december 2023 - kl. 1:24 - af

Mæglerhuset Sæby: På en fredelig adresse ved Sæby Nordstrand ligger dette velholdte fritidshus fra 2008, som udgør et skønt bud på et fristed. Her får I en attraktiv adresse få hundrede meter fra stranden og i gåafstand fra bymidten, mens selve fritidsboligen udgør et dejligt og nemt bekendtskab. Huset byder endda på havkig fra de to stuer.

Fritidshuset ligger på lejet grund, og selve boligen er på 51 veludnyttede kvadratmeter. Bæredygtighed er i fokus med solceller installeret i 2022/23 og to varmepumper i stuen, hvoraf den ene er af nyere dato, så den kan fjernstyres – dermed kan I altid starte ferien i et opvarmet hus. Nyere vinduer og døre bidrager derudover til fritidsboligens energieffektivitet.

Indretningsmæssigt får I to gode værelser til at supplere det åbne opholdsmiljø, hvor trægulvet bidrager til den hyggelige stemning. Her sørger troldtektlofter for at holde akustikken i ave, og køkkenet er flot integreret i helheden. Det fremstår i øvrigt pænt med hvide elementer og greb i børstet stål. Også badeværelset er rummeligt og moderne i sit udtryk, mens entréen har god plads til vaskefaciliteter.
Gode terrasser står udeområderne for, og med tre at vælge imellem kan I altid finde det rette sted med sol og læ. I den nemme have finder I også et godt udhus. Den korteste rute til strande

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Nordre Strandvej 42, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000298

Type: Fritidshus

Boligareal: 51 kvm2

Rum: 3

Værelser: 2

Antal plan: 1

Byggeår: 2008

Pris: 1.050.000 ,-

Ejerudgifter: 2136,5 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyst og hyggeligt fritidshus fra 2008 med havkig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger