Andelsbolig med lav boligydelse i attraktivt kvarter

Andelsbolig med lav boligydelse i attraktivt kvarter

2. december 2023 - kl. 1:58 - af

home Sæby – Læsø: Velkommen til Nordens Alle 40 – her udbydes en attraktiv andelsbolig, som er en del af en stabil andelsforening.

Her er tale om et fritliggende selvstændigt hus med udestue og egen have, flisebelagt indkørsel og carport med skur. Endvidere er boligen placeret på en hyggelig lukket vej med meget begrænset trafik.

I bydes velkommen af mahognidør, der sammen med mahognivinduerne er skiftet i 2008. I træder ind i entréen, der fører til bryggers og fordelingsgang. Der er rummeligt bryggers med god plads til opbevaring, grovkøkken og vaskefaciliteter.

Elementer i bryggers er lig med elementerne i køkkenet, der er indrettet med et vinkelkøkken og en lille spisekrog. Fra køkkenet er der åben forbindelse til hyggelig stue med plads til både sofahyggeafdeling og spisebord.

Stuen er placeret ud mod haven, ligesom den hyggelige udestue er. Udestuen er yderstanvendelig fra tidligt forår til sent efterår, da der både er brændeovn og varmepumpe, som sikre bådehyggen og varmen. Fra udestuen er der havedør ud til flisebelagt sydvendt terrasse og endvidere er der lille overdækning. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med indbyggede skabe. Desuden er der frafordelingsgangen adgang til to fine værelser og et større badeværelse med fliser og lyse elementer. Der er bruseniche og toilet. Vasken er integreret i et skabsarrangement. Huset er omgivet af have, der er anlagt med bede, sti, fliser og græs. Boligen er godt skærmet af beplantning, så der er rig mulighed for at sidde ugeneret.

Boligen er i overvejende original stand, hvorfor du får mulighed for at sætte dit eget præg på stil og indretningen, såfremt dette ønskes.

En perfekt lille bolig i gåafstand til det skønne naturområde – Gybels Plantage, indkøbsmuligheder og hvor Privatskolen er en af de nærmeste naboer.

Kontantpris: 750.000
(NEDSAT KR 145.000)

Udbetaling: 40.000

Boligydelse pr./md.: 1.300

Energiklasse: C

Boligareal: 100 m2

Antal rum: 4

Link til boligen: https://home.dk/salg/andelsbolig/nordens-alle-40-9300-saeby/sag-8100000955/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Andelsbolig med lav boligydelse i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger