God og velholdt etplansvilla på fantastisk beliggenhed i Sæby

God og velholdt etplansvilla på fantastisk beliggenhed i Sæby

25. november 2023 - kl. 6:18 - af

Mæglerhuset Sæby: Nogle af Sæbys hyggeligste huse og bedst beliggende boliger ligger netop her, hvor byens snørklede gader viger pladsen for åbne villaveje og masser af grønt. I dag skal vi se nærmere på Vægtervej 5 – en velholdt etplansvilla med en størrelse og indretning, som begge står i familievenlighedens tegn.

Det kan være nemt at være boligejer, og med denne villa gør I det hele lidt nemmere for jer selv. Selve ejendommen er et gult murstenshus fra 1972, som fik malet taget i 2003. I 2022 skiftede man beklædningen på gavlene til vedligeholdelsesfri modeller i fibercement, ligesom der er separatkloakeret og skiftet et par vinduer løbende.

Boligen er perfekt til unge redebyggere og til par, som måske allerede har stiftet familie. I får 149 m2 bolig, og planløsningen er præcis lige så velafprøvet som hustypen. Indretningen fordeler sig i to vinkler, og i den ene side forbinder en lille pistolgang jer til den komplette værelsesafdeling. Her finder I tre værelser, men det største kan også deles i to, så I får fire af slagsen.

Afsnittet tæller desuden badeværelset og gæstetoilettet, der begge er fra 2003, mens bryggerset fortsat byder på de originale klinker. De store opholdsrum er centrum i enhver bolig, og selvom jeres hyggelige spisekøkken er fra 1995, fremstår det stadig pænt og funktionelt. I behøver med andre ord ikke tænke i opdateringer – med mindre I vil etablere åben forbindelse til den store opholdsstue ved siden af.

Holder I af grønne plæner og små, fine randbede, er haven allerede perfekt anlagt. Bag carporten har I et lille gårdhavemiljø, men den sydvestvendte terrasse i krogen af huset kan bestemt også være med.

Kontakt Mæglerhuset for en fremvisning allerede i dag.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Vægtervej 5, 9300 Sæby

Type: Villa

Boligareal: 149 kvm2

Grundareal: 790 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1972

Pris: 1.395.000 ,-

Ejerudgifter: 2169 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God og velholdt etplansvilla på fantastisk beliggenhed i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger