Frokost og lotteri til fordel for fattige i Nepal i Sæby Kirke

Frokost og lotteri til fordel for fattige i Nepal i Sæby Kirke

20. november 2023 - kl. 5:25 - af

Julen er hjerternes fest. I Sæby Kirke begynder julen allerede den sidste søndag i kirkeåret – i år den 26. november med Gudstjeneste efterfulgt af frokost med amerikansk lotteri. Formålet med frokost og lotteri er at støtte fattige familier i Nepal.

Alle er velkomne til denne traditionelle førjulefrokost efter kirketid den sidste søndag i kirkeåret. Det foregår den 26. november kl. 12 i Mariehuset i Strandgade 13. Bag arrangementet står en række aktive kvinder samlet i Kirke-caféen.

Der er tale om en hyggelig frokost med lækre lune retter, fællessang – samt et stort amerikansk lotteri med mange gevinster, hvor overskuddet går til kvinder og børn i Nepal.

Nepal ligger afsides fra verdens rige lande og fattigdom betyder, at mange familier har svært ved at skaffe mad til hele året, børnedødeligheden er bl.a. derfor høj. Kvinders svære stilling i samfundet er en stor del af årsagen til fattigdommen. Kvinder har lav social status og er låst fast i skadelige, traditionelle praksisser. De har meget få muligheder for at tjene penge, hvilket går ud over deres børns velfærd. Det er disse kvinder og deres børn Kirkecaféens før-julefrokosts indkomne midler går til. Det sker i samarbejde med Mission Øst.

Penge samles ind igennem et amerikanske lotteri med et væld af præmier – så tag endelig kontanter med – så du ud over at vinde, kan støtte disse fattige kvinder, lyder opfordringen fra Sæby Kirkes Kirke-café, der siger velkommen til alle til en en hyggelig og opbyggelig eftermiddag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frokost og lotteri til fordel for fattige i Nepal i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger