Stor ros fra kommentatorerne til Wendell i Gdansk

Stor ros fra kommentatorerne til Wendell i Gdansk

4. oktober 2023 - kl. 8:00 - af

Wendell Hansson-Östergaard fra Sæby, som til dagligt skøjter i Skøjte & Sports forening Nord har i forrige uge konkurreret ved sit andet Junior Grand Prix. Denne gang i Gdansk i Polen.
Wendell prioriterede sporten og tog til Polen, fremfor en klasserejse med Talent sportsklassen fra Frydenstrand skolen til København. Valget var nemt for ham, da han skulle ud og repræsentere sit land, så det blev endnu en Junior Grand Prix for ham.
Det er dejligt, at Wendell får så stor ros af kommentatorerne, når han stiller op for en lille nation som Danmark. Kommentatorerne påpeger ofte, at han har alt for lidt is træning, når man sammenligner med andre lande og generelt andre byer i Danmark.
Om torsdagen den 28. september løb han et rigtig flot kort program med masser af indlevelse og god energi.
Wendell fik igen igen stor ros af kommentatorerne for sin innovative og originale koreografi.
Det tekniske drillede lidt Wendell, men han fik leveret en flot dobbelt Axel til at starte ud med, som han modtager plusser fra hos dommerene. Wendell formåede at hæve levels i nogle af sine piruetter fra sidst, hvilket er super flot og et billede på et godt stykke arbejde.
Dette er et hårdt år at rykke op som junior. Wendell hører til i den yngre del af rækken, fordi over 50% af herrerne til denne JGP er sidste års juniorer. Det vil sige at de er i aldersgruppen 18-19 årige. Dette gør at de fleste af herrerne er meget mere modne løbere med en del mere erfaring, som giver nogle fordele på pointkontoen.
Så alt i alt har Wendell været ude og gøre et godt stykke arbejde, både til det korte program men ligeså meget i ugerne imellem de to Junior Grand Prixer, han nu har været ude til. Han forbedrer også sin sæson bedste point i kort program med næsten 4 point, hvilket er utrolig flot.
Wendell blev desværre syg i Polen og var i tvivl om han overhovedet skulle fortsætte med at konkurrere i denne uge, men han valgte alligevel at prøve at gennemføre programmerne.
Wendell startede så ud i det lange program med en virkelig flot 3 springs-kombination, hvor han modtager flotte plusser fra dommerene. Desværre satte trætheden ind tidligere end forventet pga. sygdom, som gav nogle kiks i springene. Wendell formåede alligevel at levere nogle fine piruetter, en helt eminent koreografisk sekvens som selvfølgelig bliver komplementeret af kommentatorerne.
Én af kommentarernes kommentar efter Wendells lang program var: “Måske de første 8 sekunder af hans program kunne være i top gruppen”. Det er en meget flot kommentar at få med sig videre, da det er den absolutte verdens elite han er oppe imod.
Wendell har nu for første gang i junior rækken fået en ranking, så han ligger på 96. plads af alle lande i hele verden og alle junior drenge. Det er bare så flot! stort tillykke med de flotte resultater. Vi i SOS Nord er meget stolte af Wendell.
Hjemme i Iscenter Nord fortsatte træningen med assistenttræner Daniel Marklund på isen.
Nu hvor JGP-sæsonen er ovre er der ikke tid til at hvile på laurbærbladene, da flere nationale konkurrencer venter forude for både Wendell og hans mange dygtige klubkammerater.
Ønsker du også at kunne repræsentere dit eget land eller bare have det sjovt med at skøjte, er du velkommen torsdage kl. 17 og søndage kl. 15 i Iscenter Nord hos Skøjte og Sports Forening Nord. Det er ganske gratis at prøve!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor ros fra kommentatorerne til Wendell i Gdansk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER