Milan Rytter fortsatte rutsjebaneturen i finaleweekenden

Foto: Grippo

Milan Rytter fortsatte rutsjebaneturen i finaleweekenden

4. oktober 2023 - kl. 16:03 - af

Den nordjyske teenager sluttede DS3 Cup-sæsonen af med flere flotte præstationer … og tekniske problemer.

Debutsæsonen har været alt andet end en succes for 16-årige Milan Rytter, som udskiftede gokarten for en hidsig DS3 Cup-racer. Selvom han hele tiden har vist farten, har tekniske problemer afholdt ham fra at gøre sig gældende i mesterskabet.

Således var han hurtigste kører i træningen, men bare to omgange inde i tidtagningen måtte han køre i pit med en defekt gearkasse. I øvrigt den sjette gearkasse, der har givet op i løbet af sæsonen.

Fra sidste startplacering i første heat tog Milan endnu en gang turen op gennem feltet og kørte sig frem til tredjepladsen og satte undervejs ny banerekord for DS3 Cup-klassen. Inden sidste omgang var han helt oppe i bagsmækken på andenpladsen, men så kollapsede en støddæmper, og Milan sluttede løbet i sandet ved siden af banen.

Det betød, at Milan også startede årets sidste heat fra bagerste position. Denne gang nåede han blot to sving frem, før to konkurrenter ramlede sammen og tog Milan med sig af banen.

– Min debutsæson har været én lang rutsjebane, hvor jeg har vist både farten og evnen til at kæmpe med om sejrene, men teknikken har bare drillet helt enormt, siger Milan, som har valgt at se den positive side af sæsonen:

– Ud af fem forskellige baner har jeg sat banerekord på tre af dem, så der er ingen tvivl om, hvor jeg skulle have været i stillingen, hvis bare bilen havde kunnet holde til det. Det er jeg mega stolt af, siger han og fortsætter:

– Jeg er taknemmelig for det hårde arbejde, Insight Racing og mekanikerlærlingene fra Touringcar Academy – Tun din Fremtid har lagt i denne sæson. Ingen havde regnet med at de skulle bruge så mange timer på at reparere bil i løbet af sæsonen, men de er bare gået til den hver eneste gang. Det har været fantastisk!

Med afslutningen af sæsonen venter en lang vinterpause, men inden da er der planlagt en testkørsel eller to for at afgøre, hvor Milan skal fortsætte sin udvikling i 2024-sæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Milan Rytter fortsatte rutsjebaneturen i finaleweekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER