Sjældent udbudt andelsbolig i Sydbyen med lav boligafgift

Sjældent udbudt andelsbolig i Sydbyen med lav boligafgift

30. september 2023 - kl. 6:25 - af

Mæglerhuset Sæby: Det er måske en tilsnigelse at kalde denne flotte andelsvilla for et lille mirakel, men ikke desto mindre bryder huset flere af boligmarkedets naturlove. Lav ydelse, en populær forening og mulighed for hurtig overtagelse. Det udvendige vedligehold på huset klares endda i foreningsregi, så I kan strege bekymringerne og straks sætte fremtidens planer på dagsordenen.

Vi befinder os i Kjeldgaardsparken i Sæby – lige ved Skjolds baneanlæg og fem minutter fra Sæby Skole. Gybels Plantage strækker sig umiddelbart vest for bebyggelsen, så det er kun en kliché, fordi det passer: I kommer til at bo i ét af byens bedste og mest charmerende smørhuller. Der er tilmed gode stier rundt omkring i området, så I kan finde jeres helt egne ruter til bymidten.

Kjeldgaardsparken er en forholdsvis lille forening, men til gengæld er den veldrevet. Boligerne udbydes sjældent, så i stedet for en karrusel af nye ansigter møder I de samme gode naboer hver dag. Nummer 43 ligger tilbagetrukket, hvor det solide rødstensbyggeri er udført med fibercement på gavlene, og I får en praktisk carport med integreret skur. Haven byder på masser af frirum, og plankeværket omkring terrassen er helt nyt.

Med 100 m2 bolig ligger I lunt i svinget, og de tre værelser og åbne opholdsområder stiller skarpt på den høje udnyttelsesgrad. Alt indenfor er malet, mens det overvejende lyse inventar fremstår i pæn stand. I finder værelserne på stribe i boligens nordlige ende, mens køkken-alrummet ligger i et roligt hjørne med åben forbindelse til stuen. Der er gulvvarme i bryggerset, og det samme gælder badeværelset, som er udført med hvide klinker på gulv og vægge. Den pæne energimærkning giver tryghed, og med fuldt loft har I endda rigelig opbevaringsplads.

Nemmere bliver det ikke. Kontakt Mæglerhuset for en fremvisning.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Kjeldgaardsparken 43, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000228

Type: andelsbolig

Boligareal: 100 kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1988

Pris: 649.000 ,-

Boligydelse mr. Måned : 3.230 kr.

Energimærke: C

 

En kommentar til “Sjældent udbudt andelsbolig i Sydbyen med lav boligafgift” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sjældent udbudt andelsbolig i Sydbyen med lav boligafgift”

  • Kirsten Sørensen

    Spændende om det er Kjeldgårds parken eller Strandkanten der er til salg? 😉

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjældent udbudt andelsbolig i Sydbyen med lav boligafgift' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER