Socialdemokratiet, Konservative, SF, DF og Venstre har indgået en budgetaftale

Socialdemokratiet, Konservative, SF, DF og Venstre har indgået en budgetaftale

28. september 2023 - kl. 7:46 - af

Vi tilfører 20 mio. mere til drift af blandt andet børne-, handicap- og ældreområdet ved at betale nogle lån ud, ved at skære ned på administration og ved at lukke ned for kommunale opgaver, som kan varetages af private.

Vi betaler lån ud for 60 mio., som betyder at vi kan bruge de indlagte afdrag og renter til varige velfærdsopgaver. Rente og afdrag svarer til fem mio..

Når vi er flere partier, der skal samles om noget så vigtigt som et kommunalt budget, og som berører borgere, ansatte, virksomheder – ja alle der har tilknytning til vores kommune – er det vigtigt, at vi tager opgaven på os og læner os ind mod hinanden. Det har vi gjort her i respekt for opgaven.

Vi har efter bedste evne lavet et budget, der opfylder, hvad vi fandt muligt på kerneopgaverne med vores økonomiske vilkår, men som også skuer fremad ift bosætning, tiltrækning og erhvervsliv.

Se budgettet her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialdemokratiet, Konservative, SF, DF og Venstre har indgået en budgetaftale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER