Rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke

Rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke

25. september 2023 - kl. 2:51 - af

Søndag d. 1. oktober kl. 19.00 inviteres alle til gudstjeneste med rytmisk musik i Sæby Kirke. Denne gudstjeneste vil handle om håb, det håb der i kristendommen gives til hver enkelt ved dåben.

Den rytmiske aften gudstjenesten foregår i kirkens smukke sideskib. Kirkens orgel får en pause, og erstattes af et helt orkester ligesom kirkens ungdomskor vil medvirke med korsang og til fællessang. Gudstjenesten vil bære præg af samvær, håb og nærvær. Det er Keld Skovgård, der er præst ved denne gudstjeneste, – som han også er om formiddagen kl. 10 ved højmessen.

Der er også en gudstjeneste med rytmisk musik søndag d. 12. november. Her vil Mads Callesen medvirke som præst.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER