Sæby Handel gør det igen – Turpasset i efterårsferien er tilbage

Arkivfoto fra 2018, hvor der var rift om turpassene.

Sæby Handel gør det igen – Turpasset i efterårsferien er tilbage

20. september 2023 - kl. 7:49 - af

Efterårsferien er som regel en ferie, som bliver holdt med familien, spækket med aktiviteter for især de yngste familiemedlemmer.

Det har Sæby Handel taget til sig og vil igen i år fokusere på børnene i efterårsferien 2023, med det traditionsrige turpas, fyldt med lækre gaver og muligheden for at opleve spændende attraktioner i Nordjylland.

“Vi i Handelsstandsforeningen har virkelig oplevet, at turpas formatet er en succes for hele familien”, – udtaler Henrik Christensen, Aktivitetschef i Sæby Handel.

Besøg Sæby i efterårsferien, det bliver med garanti en oplevelse for alle. Der er nemlig nogle vilde oplevelser med, der skal gøre efterårsferien til noget helt særligt i år, oplyser Henrik Christensen.

Billetsalget begynder i starten af oktober og der sælges 500 turpas til uge 42. Nærmere information om billetsalget kommer på Sæby Handelsstandsforeningens Facebookside:  https://www.facebook.com/SaebyHandelsstandsforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handel gør det igen - Turpasset i efterårsferien er tilbage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER