To sommerhuse/anneks med havudsigt på samme grund

To sommerhuse/anneks med havudsigt på samme grund

19. september 2023 - kl. 1:35 - af

Nybolig Sæby: Strandgården 39 blev i 2021 udbygget med et fritstående anneks på 48 m2 bolig. Her er det hele isoleret til brug hele året. Annekset indeholder to lyse store værelser, et grovkøkken/alrum (med flot havudsigt) samt badeværelse. God plads til vaskemaskine og her er selvfølgelig gulvvarme. Udenfor annekset er der anlagt terrasser mod øst og vest og herfra er der flot havudsigt.

Bag annekset er det oprindelige sommerhus som er blevet opgraderet. Her er der entre, som fordeler til badeværelse med brusekabine. Fra entreen er der også adgang til stort soveværelse med god plads til både dobbeltseng, skabe og skrivebord. Køkken (AUBO) er i åben løsning med stuen. Der er nyere lyse køkkenskabe og køkkenbord (2019). Når man står ved vasken i køkkenet, har man fin havudsigt lige foran sig. I stuen er der store vinduespartier mod sydvest, som giver masser af lys ind i rummet, her er plads til både spiseafdeling og sofakrog.
Rundt om sommerhuset er der flere hyggelige terrasser. Mod nord er der en flot træterrasse hvorfra der er super fin havudsigt, her kan man også nyde aftensolen. Mod sydvest er der fliselagte terrasser, som er mere privat. På grunden er der også opført en carport med udhus for enden. Skal man i sommerhus to personer, kan man nøjes med at opvarme det oprindelige sommerhus. Har man venner eller familie med på turen, kan man tage begge bygninger i brug. Det giver en del ekstra muligheder.

Det hele ligger tæt ved strandpromenaden som strækker sig fra Hedebo camping og ind til lystbådehavnen. Stranden er den bedste badestrand i Sæby og her er også fiskemuligheder. Havnen er netop blevet udvidet med mange flere bådepladser samt søsportens hus som er på tegnebrættet. Det kommer blandt andet til at huse havkajak klubben, lystfiskerforeningen, standup paddel board og “de blå næser”. På havnen finder man også flere restauranter og cafeer.
På gåturen til byens torv og gågaden kommer man gennem den gamle bydel med kirken og de gamle smukke huse. På torvet er der mange arrangmenter bl.a. koncerter om sommeren og her er masser af specialbutikker. Sulten og tørsten kan blive stillet ved flere gode restauranter, cafeer og brune værtshuse.
Så søger du efter lidt mere end bare et sommerhus med ekstra muligheder (for op til 10 personer), så kunne Strandgården 39 være et godt bud.
Kontakt os på tlf. 98 40 12 00 eller mail 9300@nybolig.dk, så finder vi en tid for fremvisning af sommerhuset.

Kontantpris: 2.798.000

Boligareal:96 m²

Kælderstørrelse:0 m²

Stue/Værelser:1/4

Bygget/Ombygget:1968/2021

Grundstørrelse:817 m²

Prishistorik:0%

 

En kommentar til “To sommerhuse/anneks med havudsigt på samme grund” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “To sommerhuse/anneks med havudsigt på samme grund”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To sommerhuse/anneks med havudsigt på samme grund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER