Spændende foredrag til Sæby

Spændende foredrag til Sæby

19. september 2023 - kl. 7:50 - af

Aktive Kvinder Sæby har gjort noget af et scoop, da det er lykkedes dem at få et så aktuelt og spændende foredrag til Sæby om Regan Vest og inviterer derfor alle, der har interesse i at høre Karsten Hvam Pedersen, Hadsund, fortælle og løfte sløret for, hvordan den civile koldkrigsplanlægning skulle redde Danmark igennem en atomkrig.

Karsten Hvam Pedersen og hans 3 år ældre bror Poul overhørte i 1994 en samtale, hvor der blev nævnt noget om et hemmeligt hus på Røde Møllevej ved Thingbæk Kalkminer. Det skulle undersøges nærmere og der blev interessen for alt det mistænkelige synlige anlæg i skoven vakt.

Brødrene havde i 2008 efter mange besøg fundet ud af, hvad der måske gemte sig og hvad det blev benyttet til.

Efter mange besværligheder og censurering af deres opdagelser med mere, fik de lov til at udgive nogle bøger ”Danmarks dybeste hemmelighed”, som er blevet Danmarks bestseller,   ”Den kolde Krig & Regan Vest” samt ”Bunkers” og der foruden en masser artikler. Alt det vil Karsten Hvam Pedersen fortælle om, samt om de mange bunkers, der findes i Frederikshavn kommune.

Foredraget finder sted torsdag den 28. september kl. 19.00 i  Spektrum`s  Cafè Sol (Sæby Fritidscenter).

Alle er velkommen. Der serveres kaffe/kage.
Tilmelding nødvendig til Aktive Kvinder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende foredrag til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER