Åbent hus hos Børnehuset Brolæggervej i Sæby

Åbent hus hos Børnehuset Brolæggervej i Sæby

19. september 2023 - kl. 2:20 - af

Den 6. oktober 2023 kl. 13.30 – 15.30 afholder Børnehuset Brolæggervej 2 og 4 i Sæby Åbent hus og slår dørene op for alle der har lyst til at se hvor de bor.

Åbent hus på Brolæggervej er et arrangement der også byder ALLE velkommen til at tilbringe et par hyggelige timer på Brolæggervejen. Der vil være rig mulighed for at se institutionerne (de 2 børnehaver og vuggestuen) og opleve deres hverdag, omgivelser og måske få en snak med personalet om hvad stedet kan byde på.

Dagen er også perfekt for gamle børn med familier af institutionen til at kikke indenfor.

Deres fantastiske udearealer giver gode muligheder for børnene at udforske naturen og begge institutioner har dyrehold som børnene i dagligdagen er med til at passe.

På Åbent Hus dagen vil der være forskellige aktiviteter som: bålhygge med pandekager, mosteri hvor de laver egen æblemost, kreativt værksted med naturmaterialer. I staldene er der mulighed for at kæle for geder og kaniner, og man tage et kik ind i deres skønne og spændende naturværtsteder og sidst med ikke mindst optræder de med et stort børne- og voksenkor.

Brolæggervejens pædagogisk leder Vibeke Skovsgaard Thomsen fortæller: ”at det traditionsrige arrangement er en dag, som alle ansatte ser frem til. Dagen giver rigtig god mulighed for, at vi i Børnehuset får mødt folk fra vores lokalområde, som ikke før har set hvilke fantastiske omgivelser og aktiviteter vi har at tilbyde.”

– Vi håber at rigtig mange har lyst til at besøge os, gamle børn af institutionen, naboer, sæbynitter ja alle der kunne tænke sig en hyggelig eftermiddag indbydes til dette arrangement med liv, leg og musik. Vi glæder os til at tage imod alle vores gæster til hyggeligt og sjovt samvær, slutter Vibeke Skovsgaard Thomsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus hos Børnehuset Brolæggervej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER