Saltlandets historiske forening udstiller gårdbilleder

SONY DSC

Saltlandets historiske forening udstiller gårdbilleder

14. september 2023 - kl. 6:08 - af

Efteråret er på vej og dermed også den årlige udstilling af gårdbilleder i lokalerne i ” Retfærdigheden” i Algade. Udstillingen finder sted lørdag den 16. og søndag den 17. september kl. 10 – 16, og det er Saltlandets historiske Forening  for Sæby og Omegn, der indbyder.

Samlingen blev startet af tidligere formand Ninna Olsen og hendes mand Erik Olsen for over 10 år siden. Samlingen startede, da det daværende Sæby Museum ikke havde plads til gamle gårdbilleder. Både Ninna og Erik Olsen er gået bort, men samlingen er bevaret og ved den årlige udstilling mærkes stor interesse fra de besøgende.

Der er gratis adgang, og der er kaffe på kanden med noget sødt til. Udstillingen modtager gerne malerier, fotos og beretninger om gårdene, og der udstilles også en del ukendte billeder, dvs. at ingen ved, hvor billederne stammer fra og hvilke gårde billederne forestiller. Her håber udstillerne og ejerne på hjælp fra publikum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Saltlandets historiske forening udstiller gårdbilleder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER