Mexicansk musik i For Retfærdigheden

Mexicansk musik i For Retfærdigheden

14. september 2023 - kl. 10:09 - af

Snart vil der lyde mexicansk musik i ”For Retfærdigheden” i Algade i Sæby.

Det sker, når musikgruppen Bola Suriana fra Michoacan i Mexico optræder med dejlige rytmer fra hjemlandet søndag den 24. september kl. 15.

Gruppen har taget navn efter helten fra den mexicanske revolution Emiliano Zapata. Gruppen, som har eksisteret i over 25 år, spiller traditionel musik fra alle områder af Mexico, og dens mål er at bidrage til at bevare og udbrede kendskabet til den mexicanske folkemusik, som gruppen formidler ud til publikum.

Gruppen har skabt musik – ikke mindst tilegnet dem, der har mindre, sammen med den hær af fattige – kendt som “La Bola del Sur”, der fulgte Zapata i søgen efter retfærdighed, jord og frihed omkring en specialitet af corrido (nærmest at sammenligne med poetiske ballader) kaldet “bola suriana” fra den nationale og latinamerikanske sangbog, hvortil musikerne gennem årene har tilføjet sange fra nogle dele af verden, som de har besøgt.

Der kan læses mere på www.retfaerdigheden.dk, hvor også tilmelding skal ske senest den 22. september. Entréen er 100 kr. incl. en let servering. Arrangør er For Retfærdighedens Venner.

Der kan læses mere om musikgruppen på https://bolasuriana.com/

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mexicansk musik i For Retfærdigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER