Folketingsmedlem Birgitte Vind fik rygsækken fyldt op

Folketingsmedlem Birgitte Vind fik rygsækken fyldt op

13. september 2023 - kl. 12:33 - af

Mandag d. 11. september var den socialdemokratiske byrådsgruppe samlet til møde med folketingsmedlem Birgitte Vind, indenrigs- og kommunal ordfører for socialdemokratiet.

Formålet med mødet, var at regeringsgrundlaget blev gennemgået og derefter var der dialog.

De helt aktuelle emner der blev diskuteret, var velfærd i fremtiden. Hvordan sikrer vi en værdig ældrepleje, gode skoler, psykiatrien, familieområde, bosætning mv.?

Dialogen var god, mange forskellige synspunkter og synsvinkler på velfærd i fremtiden set fra en kommunalpolitikers ståsted, blev drøftet og ikke mindst luftet og Birgitte Vind fik rygsækken fyldt op med vores synspunkter – som hun herefter kan vende med de øvrige socialdemokrater i folketinget.

Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at med alle de eksempler der kom i løbet af vores møde, understregede en samlet socialdemokratisk byrådsgruppe meget tydeligt og klart, at der er en meget stor bekymring for hvordan fremtidens velfærd vil blive.

Den retning vi ønsker på fremtidens velfærd og de bekymringer der kom fra den socialdemokratiske byrådsgruppe, har Borgmesteren Birgit Hansen også peget på tidligere i et læserbrev i den landsdækkende presse. Her har hun givet udtryk for de samme bekymringer for den fremtid vi ser ind i.

På vegne af den socialdemokratiske Byrådsgruppe
Karsten Thomsen og Gitte Kiilerich

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folketingsmedlem Birgitte Vind fik rygsækken fyldt op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER