Strandet træsejlbåd fik hjælp fra Redningsstationen

Strandet træsejlbåd fik hjælp fra Redningsstationen

12. september 2023 - kl. 8:21 - af

Mandag aften blev redningsfolkene på Sæby Redningsstation kaldt ud til en strandet 48 fods træsejlbåd, cirka 5 sømil inde i Limfjorden.
Fremme ved sejlbåden satte de en mand ombord og gjorde slæbetrossen fast. De hev ham stille og roligt af grunden, kontrollerede ror, skruetøj og for vandindtrængen. Alt var OK og sejlbåden kunne fortsætte sin sejlads videre mod vest gennem Limfjorden.
Redningsfolkene returnerede til Sæby og klargjorde endnu en gang FRB11 til næste tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Strandet træsejlbåd fik hjælp fra Redningsstationen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER