Sportsakademi med vokseværk

Sportsakademi med vokseværk

12. september 2023 - kl. 10:28 - af

Sportsakademiet Frederikshavn, der er for elever på byens ungdomsuddannelser, er i år vokset markant.

Sportsakademiet blev etableret for godt tre år siden som en overbygning til folkeskolens Talentsportsklasser og er nu for første gang oppe på 75 tilmeldte elever. Alene på første årgang er der over 40 elever, som nu deltager i morgentræningen, og flere står og banker på for at komme med.

Det er elever fra en bred vifte af idrætsgrenene, og Sportsakademiet kan f.eks. i år konstatere, at en del floorball- og håndboldspillere er søgt ind. Det har bl.a. fået FFI Håndbold til at fremskynde planerne om også at tilbyde haltræning, hvor håndboldspillerne indtil nu har styrketrænet. Floorballspillerne fik samme mulighed sidste år.

Sportsakademiet profiterer sandsynligvis af de senere års store søgning til Talentsportsklasserne, og sportslig koordinator Brian Høj er glad for succesen:

“Vi tager hele tiden små skridt i retning af forbedringer på Sportsakademiet, og det er selvfølgelig dejligt at se, at klubberne bakker op og de unge idrætsfolk i stort antal søger ind. I sidste ende kommer det både udøverne, klubberne, uddannelserne og byen til gode.”

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sportsakademi med vokseværk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER