To lokale 18-årige kan komme med til kongelig fødselsdag

Foto: Franne Voigt ©

To lokale 18-årige kan komme med til kongelig fødselsdag

16. august 2023 - kl. 8:34 - af

Kongehuset inviterer to 18-årige fra hver kommune til gallataffel i forbindelse med H.K.H. Prins Christians 18-års fødselsdag. Frederikshavn Kommune søger derfor 18-årige som ønsker at deltage i taflet.

Alle 18-årige bosiddende i Frederikshavn Kommune får nu mulighed for at blive udvalgt til at deltage i et gallataffel i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Christians 18-års fødselsdag.

Kongehuset har nemlig tilbudt, at to 18-årige fra hver af landets 98 kommuner kan deltage i taflet, der finder sted søndag 15. oktober. Kongehuset sørger for transport fra kommunerne til Christiansborg Slot, hvor taflet afholdes.

Derfor kan alle unge bosiddende Frederikshavn Kommune, der er fyldt 18 år inden 15. oktober 2023, melde sig til at deltage. Kommunen udtrækker herefter to 18-årige til at deltage.

Ønske om deltagelse skal sendes via formularen her, og sidste frist for tilmelding er fredag 8. september 2023.

Sådan bliver de to 18-årige udvalgt

Alle, der i 2023 fylder 18 år inden 15. oktober og som bor i Frederikshavn Kommune, kan melde sig som deltager ved at udfylde formularen.

Den skal udfyldes med MitID, hvor kommunen automatisk henter oplysninger om CPR-nummer, navn, bopæl og alder. Derudover skal den 18-årige selv udfylde oplysning om uddannelsessted, arbejdsplads eller andet.

Kommunen trækker lod blandt tilmeldingerne og bruger de angivne oplysninger til at sikre, at kommunen er bredt repræsenteret. Kongehuset vil nemlig gerne, at det er helt almindelige unge som får muligheden for at komme med til gallataflet, og samtidig ønsker de, at de to unge er af forskelligt køn. Det tager Frederikshavn Kommune også højde for i udvælgelsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To lokale 18-årige kan komme med til kongelig fødselsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger