Løbende moderniseret og velholdt villa

Løbende moderniseret og velholdt villa

28. maj 2023 - kl. 9:45 - af

home Sæby – Læsø; Velkommen til Vægtervej 1, hvor beliggenheden er helt i top, da der er tale om yderst eftertragtet placering på lukket vej med direkte sti til skolen og stadion samt kort afstand til indkøb, skov og strand.

Villaen fremstår yderst velholdt og efter sælger overtog huset i 2004 er der løbende sket moderniseringer, hvor der kan nævnes udskiftning af tag, tagrender, gavle, døre og delvist vinduer. Moderniseringen er fortsat indvendigt, hvor er er skiftet køkken.

I får derfor her en villa, hvor I kan flytte ind som den er – eller I kan sætte Jeres eget præg, da der også er en yderst mulighedsrig planløsning.

Villaen har et fint u-køkken med lyse låger og lys bordplade, samt halvmur til et usædvanligt stort, bredt og lyst alrum med rig mulighed for at samle hele familien. Fra alrummet er der fransk dør til en rummelig velindrettet stue. I alrummet og stuen er der tæpper, men under tæpperne er de samme flotte trægulve som der er i fordelingsgang og værelser.

Villaen har den klassiske fordelingsgang til værelser og badeværelse. Her får I et stort soveværelse med indbygget skabsvæg og to gode værelser, som ligeledes er med indbygget skabe. Badeværelset har en fin størrelse og er usædvanligt lyst, da der er Velux ovenlysvindue. Rummet er med hvide klinker, bruseniche, vask i integrereret skabsmiljø og toilet samt gulvvarme.

Slutteligt får I et bryggers med plads til vaske- og tørrefaciliteter og en pæn entré med fordør og et gæstetoilet. Nydelig ankomst til huset med to identiske indgange med skiffer belægning.

Huset er perfekt placeret på grunden med kun naboer på den ene side. En flot, velholdt og velanlagt have med bede, hæk og flere beplantede arealer. Et af husets bedste steder er et stort drivhus, der kan nydes fra tidligt forår til sent hen på efteråret. Herudover får I en lærig terrasse og en dejlig overdækket terrasse samt flisebelagt indkørsel med vendeplads, carport, et værksted og et rummeligt udhus med god plads til opbevaring af haveredskaber.

En dejlig velholdt villa på en god beliggenhed og til en skarp pris.

Pris: 1.495.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.072

Energiklasse: D

Boligareal: 140 m2

Grundareal: 856 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Løbende moderniseret og velholdt villa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER